MISTERIJA NA GROBU MASOVNOG UBICE! Jeziv prizor pored ploče sa njegovim imenom, OVDE počiva! (FOTO)
Grob ubice iz Velike Ivanče, Foto: Aleksandra Čolić

STRAŠNO

MISTERIJA NA GROBU MASOVNOG UBICE! Jeziv prizor pored ploče sa njegovim imenom, OVDE počiva! (FOTO)

Otišli smo da pronađemo mesto gde počiva masovni ubica

Objavljeno:

Ljubiša Bogdanović je tog 9. aprila pre tačno devet godina oko pet sati ujutru krenuo u krvavi pohod kada je u Velikoj Ivanči ubio 13 ljudi na spavanju.

Kada je u svom domu ubio sina Branka i majku Danicu, a ranio ženu Javorku, iz pištolja CZ 88 ubio je još jedanaestoro. Većina je stradala u snu, u svojim krevetima ne sluteći da će im prvi komšija nauditi i to na kakav način!

Grob Ljubiše B.
Grob Ljubiše B.foto: Aleksandra Čolić

Zakucao je na vrata četiri porodice, ubio je šest muškaraca, šest žena i dvogodišnjeg dečaka. Na kraju krvavog puta vratio se ispred porodične kuće i pucao sebi u bradu, dva dana kasnije preminuo je u Urgentnom centru.

U Srbiji je 10. april te 2013. godine proglašen danom žalosti, a 12. aprila žrtve masovnog ubice sahranjeni su na groblju u Velikoj Ivanči kada su se jecaji rođaka ukrštali nebom, a najtužniji prizor bio je kovčeg najmlađe žrtve, dvogodišnjeg Davida Despotovića.

Međutim, mnogi su se tada zapitali gde će biti sahranjen Ljubiša, jer je za rođake i meštane bilo neprihvatljivo da njegovo telo počiva pored tela njegovih žrtava.

1 / 13 Foto: Aleksandra Čolić

Uoči godišnjice otišli smo da pronađemo mesto gde počiva masovni ubica iz Velike Ivanče.

Na Rajkovačkom groblju, uhvatila nas je strah kada smo prošle godine pronašli malu ploču, ali i ono što je bilo oko nje - sveže cveće, šoljica puna kafe, sok i flaša sa vodom koja je stajala tik uz ploču ispod koje se nalazi urna sa pepelom Ljubiše Bogdanovića, a na kojoj piše u desnom uglu: Porodica.

S obzirom na to da je cveće bilo sveže, a posude pune pretpostavljamo da je njegova supruga Javorka Bogdanović ili neko od rođaka skoro posetio grob ubice, čuvajući ga od zaborava.

Cetinje, Ubistvo, Masakr
foto: Društvene mreže

Međutim, sa obzirom na to da niko nije ni video ni čuo, niti je siguran ko je ostavio to ovde, možemo samo da pretpostavljamo...

Podsetimo, prošle nedelje je region potresao slučaj sa Cetinja kada je Vuk Borilović postao masovni ubica, usmrtivši 10 svojih komšija, a kao i ubica iz Velike Ivanče sahranjen je u tišini i na lokaciji na kojoj malo ko zna.

Građani nisu dozvolili da Borilovića porodica sahrani na Cetinju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.