DRAMA U KUĆI BIVŠEG MOMKA DADILJE IZ KRUŠEVCA: Svekrva opisala kako je izgledao UPAD POLICIJE U KUĆU
ilustracija, Foto: Damir Dervišagić, Ilustracija

DRAMATIČNO

DRAMA U KUĆI BIVŠEG MOMKA DADILJE IZ KRUŠEVCA: Svekrva opisala kako je izgledao UPAD POLICIJE U KUĆU

Deda otete bebe je objasnio kakav je pakao preživela njegova ćerka dok nije saznala gde se nestali sinčić nalazi

Objavljeno: 20:20h

Prava drama u Kruševcu odigrala se kada je u ponedeljak oko 11.15 časova majka dečaka starog svega 40 dana prijavila policiji da je dadilja otela njeno dete.

Majka je pojasnila da je bebisiterka otišla s mališanom u park, ali da se nije vratila u dogovoreno vreme, niti se javlja na telefon. Ekspresnom akcijom su beba i dadilja pronađene u kući njenog bivšeg momka u predgrađu Kruševca.

"Ćerka proživela pakao"

Deda mališana ističe da je cela porodica pretrpela stravičan šok.

- Vidi se da je dete uznemireno, ali i supruga i ja, ćerka i zet. Ta žena je mog unuka vozila pet kilometara u jednom pravcu po onoj vrelini! Policija je ekspresno reagovala i želeo bih da im se posebno zahvalim jer su to pravi profesionalci - kaže deda.

Policija
foto: Rina

Deda otete bebe je objasnio kakav je pakao preživela njegova ćerka dok nije saznala gde se nestali sinčić nalazi.

Kako je objasnio deda otetog mališana, njegova ćerka nedavno se vratila u Srbiju.

- Ona je dugo radila i živela u Kini, ali se zbog koronavirusa ponovo vratila u Kruševac i ne znamo koliko će ostati - kaže deda.

- Zet je zaposlen u "Koridorima" i zbog posla je često odsutan od kuće, a moja ćerka, koja nema stalni posao, prinuđena je da radi privatno i drži časove deci engleskog jezika. Upravo zbog toga, ona je želela da nađe bebisiterku koja bi joj čuvala bebu za vreme izvođenja nastave - priča deda mališana i dodaje:

- Ovu gospođu je našla preko Fejsbuka, a lepo mišljenje o njoj je dala i njena dobra drugarica. U četvrtak i petak bebisiterka je bila sa mojom ćerkom u njenom stanu radi upoznavanja i navikavanja, a tokom vikenda nije dolazila, prema dogovoru. Ostavila je dobar utisak i stekla poverenje - kaže deda, i dodaje da je njegova ćerka čak slikala bebisiterku, kopirala joj ličnu kartu i uzela broj telefona, što je kasnije pomoglo policiji da brzo i efikasno reši slučaj.

Tražio ih po parku

Kako navodi, J. J. je u ponedeljak uredno došla na posao.

Policija
foto: Instagram/192_rs

- Preuzela je bebu ujutru i rekla da će da je prošeta do Pionirskog parka, a to je nekoliko stotina metara od stana. Dozvolila joj je sat vremena šetnje, a preko Vajbera su se stalno dopisivale. Kada je moja ćerka htela da se nađe sa njima, bebisiterka nije bila dostupna. Nešto kasnije se javila i obećala da će doći za par minuta. Otišao sam u Pionirski park, ali tamo je nije bilo, što je već upalilo crvenu lampicu, pa smo se obratili policiji - navodi naš sagovornik i zaključuje da je unuk uspešno pronađen posle manje od sat vremena.

Bivša svekrva osumnjičene J. J., odnosno majka D. S. opisala je dramu koja se odigrala u njihovom domu.

"Dok smo gledali bebu, policija nam je upala u kuću"

- Bivša snajka je pozvala sina i rekla da će za tri dana doći i doneti njihovo zajedničko dete. Tako je i uradila, došla je oko 10 sati, a dok smo gledali bebu, oko podneva, upala nam je policija u kuću, odnela mališana, privela nju i sina, a mi smo svi morali da damo izjave - priča vidno uznemirena žena.

Kako kaže, njoj je bilo poznato da je njen sin bio u vezi sa J. J.

- Mi nemamo ništa sa otmicom bebe, trebalo bi to da bude jasno odmah. Moj sin je živelo sa J. J., a koliko svi znamo, bila je trudna. Međutim, oni su raskinuli u aprilu i od tada nisu imali nikakav kontakt, nismo znali da ovo nije njeno dete - priča majka mladića.

Bonus video:

Hapšenje unuka iz Zmajeva osumnjičen da je ubio babu i dedu
00:40

Hapšenje unuka iz Zmajeva osumnjičen da je ubio babu i dedu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media