MAJKA UKRADENE BEBE U KRUŠEVCU ISPRIČALA NEVEROVATNE DETALJE! "Dadilja mi je bila sumnjiva zbog jedne stvari"
Ilustracija, Foto: Profimedia

filmska priča

MAJKA UKRADENE BEBE U KRUŠEVCU ISPRIČALA NEVEROVATNE DETALJE! "Dadilja mi je bila sumnjiva zbog jedne stvari"

- Policija je uradila sjajan posao. Pronašli su odmah moju bebu. Ostaje mi žal i odgovoronost zbog toga - rekla je majka

Objavljeno: 16:41h

K.B. iz Kruševca, majka bebe koju je juče ukrala dadilja, ispričala je za "Blic" da je ovu ženu pronašla preko fejsbuk grupe "Mame Kruševljanke" i da joj je od svega jedino bila sporna njena priča o trudnoći.

Kaže da se javila na oglas koji je ona postavila, jer joj je trebala dadilja za bebu.

- Držim časove engleskog jezika i trebala mi je pomoć na par sati. Plus zbog rada u kući. Jer suprug radi u drugom gradu, i često dolazi preumoran kući - priča majka.

Kaže da se J.J javila i da su se videle. Rekao je da je jako komunikativna i da joj je ispričala da je već imala sa iskustva sa čuvanjem dece svojih rođaka.

- Odmah sam joj slikala ličnu kartu. Prvi put je čuvala bebu dva sata. I isto veče mi je poslala poruku sa pitanjem da li sam zadovoljna njenim radom - kaže K.B.

Ali, kakao je ispričala, nakon što je pregledala njen Fejsbuk profil, videla je njenu sliku na kojoj je trudna. I to joj je bilo sumnjivo, jer joj to nije spomenula u razgovoru, ali je potom saznala neverovatne detalje pomalo bizarne priče.

- Pitala sam je odmah. Rekla mi je da ne izgubila bebu. Da je otac deteta bio u paralelnoj vezi. I da ju je presrela druga njegova žena. Nakon toga je doživela stres, i pobacila. Rekla sam joj da skloni tu fotografiju, ali ona je odbila - kaže ova majka.

Kaže da je nakon toga razgovarala sa suprugom i da su pričali o toj situaciji. Odlučili su da joj pruže još jednu šansu. I dogodilo se da je dadilja otišla sa bebom.

- Policija je uradila sjajan posao. Pronašli su odmah moju bebu. Ostaje mi žal i odgovoronost zbog toga. Ali, nisam mogla da znam da će tako nešto uraditi - kaže ova majka.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.