ZORANOV CIMER IZ ĆELIJE NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Otkrio da je o ubistvu Jelene ponavljao SAMO OVO!
Jelena Marjanović, Zoran Marjanović sa ćerkom Janom, Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Privatna arhiva

ŠOK

ZORANOV CIMER IZ ĆELIJE NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Otkrio da je o ubistvu Jelene ponavljao SAMO OVO!

Nikolić, koji je iza rešetaka bio zbog nasilja u porodici, posle čega je bio osuđen na pet meseci kućnog zatvora sa nanogicom

Objavljeno:

Sa Zoranom Marjanovićem sam proveo tri meseca u zatvoru i tamo smo postali dobri prijatelji. Držali smo se zajedno i bili kao porodica. On je uvek isticao da on nije ubio svoju suprugu Jelenu i videlo se da mu je krivo što su njega optužili za taj zločin. Mene je uspeo da ubedi da nije ubica!

Iz sveta muzike

Ovako počinje svoju ispovest za Kurir Saša Nikolić (44) iz Lazarevca, koji je 2017. godine delio ćeliju Centralnog zatvora sa Zoranom Marjanovićem, koji je u tom periodu bio uhapšen i osumnjičen za ubistvo supruge Jelene (33) 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči.

Zoran Marjanović, Jelena Marjanović
foto: Damir Dervišagić

Marjanović je tada u pritvoru proveo 10 meseci, od 15. septembra 2017. do 11. jula 2018, a u međuvremenu je osuđen pred Višim sudom u Beogradu na 40 godina zatvora zbog svirepog ubistva žene. Nakon prvostepene presude, on je vraćen u pritvor.

Nikolić, koji je iza rešetaka bio zbog nasilja u porodici, posle čega je bio osuđen na pet meseci kućnog zatvora sa nanogicom, prepričao je svoje zatvorske dane sa najpoznatijim udovcem u Srbiji.

Zoran i Jelena Marjanović
Zoran i Jelena Marjanovićfoto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

- Znao sam Zorana površno od ranije, iz sveta muzike, pošto sam se i ja bavio muzikom. On je pre mene došao u CZ. Kada sam ga video tamo, kako god zvučalo, bilo mi je lakše jer imam nekog svog tu. Zajedno smo u zatvoru proveli tri meseca i postali mnogo dobri prijatelji - priča Nikolić i dodaje da je Marjanović svojim cimerima pričao o pokojnoj ženi.

- Uvek je o Jeleni govorio u superlativu. Stalno je govorio da će se počinilac zločina naći kad-tad. Ja lično sam mu poverovao da on nije ubio Jelenu, a čini mi se da su mu i drugi pritvorenici poverovali - prepričava nam Nikolić i dodaje:

- Naravno da mu je bilo krivo što su njega optužili za zločin, on je uvek govorio da će se ubica naći i da je moguće da je u ptanju neko moćan. Malo je ta situacija konfuzna, da nigde nikakav dokaz ne postoji.

Bonus video:

00:25

Zoran Marjanović prebačen u Centralni zatvor

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.