"JABUKOVAC - MESTO STRAVIČNIH ZLOČINA" SUTRA NA KURIR TELEVIZIJI!
Ilustracija, Foto: Promo

sutra u 11 časova!

"JABUKOVAC - MESTO STRAVIČNIH ZLOČINA" SUTRA NA KURIR TELEVIZIJI!

Gledajte Kurir specijal povodom godišnjice monstruoznog zločina

Objavljeno:

Istraga je utvrdila da se monstruozni zločin u Jabukovcu, u kome se ubijene četiri osobe, dogodio između 7. i 9. avgusta 2019. godine. Povodom treće godišnjice od ovog zločina i 15-godišnjice otkad je u istom selu ubijeno devet osoba, integrisana redakcija Kurira priprema specijal “Jabukovac - mesto stravičnih zločina”, koji će biti emitovan u okviru emisije "Puls Srbije" sutra od 11 časova na Kurir televiziji.

“Jabukovac- mesto stravičnih zločina” specijal je koji će se detaljno baviti analizom dva zločina, retrospektivom svih okolnosti i rekonstrukcijom događaja uoči i nakon svirepih ubistava. O ovim slučajevima govoriće eksperti, advokati, kriminolozi i novinari koji su izveštavali o tim slučajevima. Uživo će se uključivati reporteri iz samog Jabukovca.

Voditelji “Pulsa Srbije” su Anastasija Čanović i Miloš Anđelković. Gost voditelj je Mladen Radulović, glavni urednik portala Kurir.rs.

“Jabukovac- mesto stravičnih zločina” specijal je Kurira u kom ćete imati jedinstvenu priliku da saznate i vidite sve što je relevantno za ubistva nedužnih ljudi.

Gledajte “Jabukovac- mesto stravičnih zločina” u okviru “Pulsa Srbije” na Kurir televiziji sutra od 11 časova!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.