PIJAN TUKAO ŽENU I PRETIO JOJ: Podignuta optužnica za naslinika iz Pančeva, OVOLIKA KAZNA MU PRETI!
Hapšenje, Foto: MUP SRBIJE

IZA REŠETAKA

PIJAN TUKAO ŽENU I PRETIO JOJ: Podignuta optužnica za naslinika iz Pančeva, OVOLIKA KAZNA MU PRETI!

Početkom juna ove godine uz pretnje da će ubiti jer ga je prijavila PU Pančevo, nasilje je ponovio udarajući je u glavu pesnicama i drškom noža

Objavljeno:

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv Z.S. iz Pančeva zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je on godinu i po dana u Pančevu pod dejstvom alkohola vršio nasilje nad svojom suprugom, oštećenom M.N. kada je nakon verbalnih rasprava istu u nekoliko navrata udarao pesnicama po glavi i telu.

Početkom juna ove godine uz pretnje da će ubiti jer ga je prijavila PU Pančevo, nasilje je ponovio udarajući je u glavu pesnicama i drškom noža, usled čega je oštećena M.N. zadobila lake telesne povrede.

Policija
Policijafoto: Nemanja Nikolić

Tužilaštvo je predložilo da se pritvor prethodno određen produži do završetka glavnog pretresa jer postoje okolnosti koje ukazuju da bi ponovio krivično delo.

OJT u Pančevu predlaže kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci, kao i da mu se izrekne mera bezbednosti obavezno lečenje alkoholičara.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.