OVO SU JEZIVE PODUDARNOSTI SMRTI DVE BABICE: Evo šta povezuje Blaženku i Maju!
Maja i Blaženka, Foto: Fcebook

jezivo podudaranje!

OVO SU JEZIVE PODUDARNOSTI SMRTI DVE BABICE: Evo šta povezuje Blaženku i Maju!

Branislava je zgrožena što veliki broj žena strada od vatrenog oružja

Objavljeno:

Dve divne žene, medicinske sestre, babice iz Narodnog fronta ubijene su iz ljubomore! Ove dve smrti vezuju jezive podudarnosti! Osim što su i Blaženka J. i Maja Đorđević radile na istom mestu, obe su ubijene na dan velikih hrišćanskih praznika. Još strašnih poveznica otkriva sestra pokojne majke, Branislava Katanić. Njenu Maju i sestrića Mihaila ubio je Majin bivši partner Marko Nikolić ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.

Kada je juče čula da je ubijena Majina koleginica iz "Narodnog fronta" sva bolna i grozna sećanja na dan velike tragedije kada je ostala bez sestre i sestrića u trenu su se vratila.

- Ne postoji lek niti vreme koje će zaceliti rupu u mom srcu koja je nastala onog dana kada mi je Maju i njenog sina ubio bolesnik. Ovo saznanje da je Majina koleginica brutalno ubijena vratilo me je u taj užasan dan. Sve me je setilo na moju Maju. Ne mogu da verujem da je čovek bio u stanju da tako ubije ženu - kaže Branislava i dodaje:

- Blaženka je radila sa mojom Majom oko godinu dana. Tačnije, Maja je do godinu dana pre ubistva radila u šoku 17 godina, a nakon toga je prešla u apartmane gde je radila sa Blaženkom. Nisam ženu poznavala lično, ali mi je Maja pričala o njoj - kaže Katanićeva.

Blaženka J.
Blaženka J.foto: Facebook

Kako je objasnila Maja je o njoj imala samo reči hvale.

- Blaženka je prema njenim rečima bila mirna i tiha žena. Ćutke je obavljala svoj posao, nikada se nije žalila. Nakon ubistva sam se čula i sa Majinim koleginicama koje su mi isto to rekle. I one su u potpunom šoku. Što je najgore kako mi je rekla jedna od njih, po svemu ovome kao da niko od nas ne zna s kim deli krov nad glavom i krevet. Jer navodno Blaženka se nikad nije požalila na supruga,a ko zna šta je jadna preživljavala jer verujem da se ovakve stvari ne dešavaju odjednom. Ko zna koliko je bio dubok koren poremećaja bolesnika koji je na ovakav način ubio ženu - kaže Katanićeva.

Branislava je zgrožena što veliki broj žena strada od vatrenog oružja .

- Ne razumem šta je u glavama tih bolesnika, od Majinog ubistva skoro sve žene su ubijene hladnim oružjem. Ubio je sekirom!? Pitam se i da li je ovaj mesec jul kritičan za sve te bolesnike!? S druge strane obe su ubijene na veliki praznik. Maja i Mihailo ubijeni su 12. jula na Petrovdan, a Blaženka 30. jula na Ognjenu Mariju - kaže sestra ubijene Maje Đorđević.

Maja i Blaženka
Maja i Blaženkafoto: Fcebook

Blaženku J. (39) u porodičnoj kući u Batajnici ubio je sekirom suprug Čedomir J. (40), a potom izvršio samoubistvo vešanjem. Motiv ovog jezivog zločina još uvek nije poznat.

Inače, Baženka je radila kao babica u porodilištu Narodni front, kao i nesrećna Maja Đoređević koju je zajedno sa sinom ubio bivši partner pre pet godina . Ubica Marko Nikolić pronađen je mrtav u zatvoru nakon što je izvršio samoubistvo.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.