BLAŽENKA I MAJA RADILE ZAJEDNO U PORODILIŠTU, OBE SU SVIREPO UBIJENE: Ova ubistva povezuje JOŠ JEDNA STVAR!
Maja Đorđević i Blaženka J., Foto: Fcebook

STRAŠNO

BLAŽENKA I MAJA RADILE ZAJEDNO U PORODILIŠTU, OBE SU SVIREPO UBIJENE: Ova ubistva povezuje JOŠ JEDNA STVAR!

Jezivo podudaranje sa ovim svirepim zločinom je to, da je Blaženka radila na istom odelenju u Narodnom frontu sa Majom Đorđević

Objavljeno:

U Batajnici se sinoć dogodilo ubistvo, kada je Čedomir J. (40) sekirom ubio svoju suprugu Blaženku J. (39), motivi za ovaj svirepi zločin za sada nisu poznati.

Blaženka je radila kao babica u porodilištu Narodni front, a nesrećna mlada žena ubijena je udarcima sekirom u glavu, prema prvim nezvaničnim informacijama, a njen muž je potom izvrišio samoubistvo vešanjem.

1 / 3 Foto: Facebook

Jezivo podudaranje sa ovim svirepim zločinom je to, da je Blaženka radila na istom odelenju u Narodnom frontu sa Majom Đorđević, koja je takođe ubijena od strane nekadašnjeg partnera 2017. godine.

Maju Đorđević i njenog sina Mihaila, ubio je njen nekadašnji partner Marko Nikolić ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, naočigled svedoka. Kao i u slučaju Blaženke, i Majin ubica je sebi oduzeo život.

Maja Đorđević
foto: Printscreen/Facebook/Maja Đorđević

Još jedna jeziva podudarnost ova dva zločina je da su se dogodila u istom mesecu, Maja je ubijena 12., a Blaženka 30. jula.

Ubistvo Maje Đorđević

Marko Nikolić (42) je 12. jula 2017 godine ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, nožem ubio svoju bivšu nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38), nekoliko minuta nakon što je pred nju doveo svog polumrtvog sina Mihaila (4), kojeg je davio na groblju u Banjici, a zatim ga pred nesrećnu ženu tresnuo o beton te mu je polomio lobanju i karlicu. Dečak je preminuo upravo zbog tih preloma.

Ubijena Maja Đorđević
Ubijena Maja Đorđevićfoto: Printscreen/facebook

Napadača su najpre savladala dvojica komunalnih policajaca, a zatim je uhapšen. U zatvoru je prerezeo sebi grkljan i umro od posledica samopovređivanja.

Bonus video:

04:41

RODITELJI MLADIĆA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA IBARSKOJ: Nismo znali da je taj čovek preminuo, Miloš je utrčao u kuću pocepan

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.