MESTO NEZAPAMĆENOG ZLOČINA U BATAJNICI LEDI KRV U ŽILAMA: Patrola zatekla užasan PRIZOR, KRVI JE BILO SVUDA!
Batajnica, Foto: Kurir / J.M., Društvene mreže

užas

MESTO NEZAPAMĆENOG ZLOČINA U BATAJNICI LEDI KRV U ŽILAMA: Patrola zatekla užasan PRIZOR, KRVI JE BILO SVUDA!

Porodična tragedija otkrivena je u subotu uveče, kad je kum bračnog para pozvao policiju i rekao da celog dana ne može da stupi u kontakt ni s Blaženkom ni sa Čedomirom

Objavljeno:

Čedomir J. (43) ubio je sekirom svoju suprugu Blaženku G. J. (39), medicinsku sestru u GAK "Narodni front", pa se potom obesio na nedovršenom potkrovlju porodične kuće u beogradskom naselju Batajnica.

Porodična tragedija otkrivena je u subotu uveče, kad je kum bračnog para pozvao policiju i rekao da celog dana ne može da stupi u kontakt ni s Blaženkom ni sa Čedomirom. Kad se zločin dogodio, sa sigurnošću se ne može reći, ali je utvrđeno da su Čedomir i Blaženka bili sami u kući.

- Policiji je prijavljeno da se nešto čudno dešava s porodicom i da se ceo dan ne javljaju na telefon. Kad je patrola s vatrogascima došla, zatekla je užasnu scenu u prizemlju kuće - žena je razbijene glave ležala na bračnom krevetu u spavaćoj sobi. Krvi je bilo na sve strane, po zidovima i krevetu - objašnjava izvor.

Jeziva scena

- Policajci su se popeli na potkrovlje kuće, koje je bilo zaključano, i kroz prozor uspeli da vide da muškarac visi obešen. Odmah su razvalili vrata i upali na sprat, Čedomirova obuća bila je složena, a on se obesio o gredu - navodi izvor našeg lista.

Izvor objašnjava da je oružje kojim je nesrećna žena ubijena pronađeno i da su oba tela prebačena na obdukciju.

Jeziva podudarnost Blaženka radila s Majom koju je bivši izbo ispred Centra za socijalni rad

Maja Đorđević, koju je pre pet godina ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio bivši partner Marko Nikolić, radila je zajedno s Blaženkom G.

Podsetimo, Nikolić je u julu 2017. godine zadavio njihovog sina Mihaila, mrtvo dete bacio pred Maju, a onda je nasmrt izbo. Tragediju su pokušali da spreče radnici Centra, ali su i oni povređeni.

- Maja i Blaženka su radile kao medicinske sestre u apartmanima u "Frontu", neverovatno je da su obe skončale na gotovo isti način - priča izvor i nastavlja:

- Blaženka se, baš kao ni Maja, nikad nije žalila. Bila je tiha, smirena i dobra žena, predani radnik. Svi smo u šoku zbog ove tragedije - navodi izvor.

Maja Đorđević, Blaženka J.
foto: Fcebook

- Sekira kojom je Blaženka ubijena pronađena je u kući - dodaje izvor. Rođaci porodice došli su juče ispred kuće u kojoj se dogodila tragedija. Oni su za naš list naveli da su deca bračnog para van Beograda, te da žele da srede kuću pre nego što se vrate.

- Planiramo da odemo u policiju i zatražimo ključ, da očistimo tragove krvi i da izbacimo krevet na kom je Čeda ubio Blaženku. Deca nisu tu i ne želimo da oni vide ovaj užas, neka im ova kuća i sve što su u njoj proživeli s roditeljima ostane u lepom sećanju - kažu rođaci i nastavljaju:

- Čedomir i Blaženka su se upoznali još u srednjoj školi u Zemunu. Ona je bila medicinska sestra, a on električar. Zaljubili su se, venčali, dobili dvoje dečice. Blaženka je radila kao medicinska sestra u "Narodnom frontu", a on je bio zaposlen kao električar u Nemačkoj. Nedavno su ćerki proslavili punoletstvo, a sada ih sahranjujemo.

Nije se žalila

Naši sagovornici naveli su i da nisu znali da su Čedomir i Blaženka imali probleme u braku.

- Nikad se nije žalila na njega. Ovo je velika tragedija - kažu rođaci. Komšije iz naselja Šangaj ispričale su da su bile ubeđene da su Blaženka i Čedomir živeli u skladnom braku i da ništa nije ukazivalo da će se dogoditi ovakva tragedija.

- Čedomir je došao iz Nemačke pre 15 dana, trebalo je da ostane još 10 dana, pa da se vrati na posao. Koliko znamo, bio je na odmoru, pa je hteo da što više vremena provede s decom. Kod njih nikad nije bilo svađe i prepirke, znamo ih kao dobre i fine komšije, ali znamo da je Čedomir voleo da popije - pričaju komšije i dodaju:

- Njihova životna priča je tužna, oboje su izbegli tokom ratova devedesetih godina prošlog veka. Čedomir je rodom bio iz Like, iz mesta Srb, dok su Blaženkini iz Bosanskog Novog, odakle su prebegli u Bačku Topolu i tamo se naselili.

Čedomir
Čedomir foto: Facebook

Počeli od nule

Sami sazidali kuću

Komšije su ispričale za Kurir da su se Čedomir i Blaženka doselili u Batajnicu pre desetak godina. - Deca su im bila mala kad su došli i počeli da zidaju kuću. Krenuli su od nule, ali su bili vredni i završili su je za dve godine. Čedomir je radio mnogo, išao po komšiluku, nije birao posao, a pre tri godine otišao je u Nemačku trbuhom za kruhom - objasnile su komšije.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.