ZVICER NARUČIO LIKVIDACIJU MIŠE OGNJANOVIĆA? Dao GRDNE PARE poznatom krimosu da ogranizuje UBISTVO!
Miša i Zvicer, Foto: detective-info.com.ua/Kurir, Aleksandar Jovanović Cile

ŠOK OTKRIĆE

ZVICER NARUČIO LIKVIDACIJU MIŠE OGNJANOVIĆA? Dao GRDNE PARE poznatom krimosu da ogranizuje UBISTVO!

Advokat je bio pod svojevrsnom obradom policijske grupe "Mangusta", koju je, kako se navodilo u javnosti, formirala u to vreme visoki rukovodilac MUP Srbije Dijana Hrkalović

Objavljeno:

Odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer, za kojim je i Srbija raspisala međunarodnu poternicu, naručio je i platio ubistvo beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

Za organizaciju zločina bio je zadužen bosanski kriminalac Darko Elez, koji je angažovao dvojicu izvršilaca, od kojih je jedan bio direktani egzekutor.

Darko Elez
Darko Elezfoto: Foto: Youtube/60minutaFTV

Obojici je, kako se navodi, isplaćeno po 50.000 evra, a koliko je Elez uzeo, u ovom trenutku samo se nagađa da je reč o nekoliko stotina hiljada evra.

Ovo su poslednja saznanja iz istrage, do kojih su došle "Novosti", o zločinu počinjenom pre četiri godine u Novom Beogradu. Policijska saznanja navode da bi Elez mogao da progovori o egzekuciji počinjenoj 28. jula 2018. u Novom Beogradu, jer su prikupljeni operativni podaci pokazali da je on čovek koji je upleten u ovaj zločin i to kao organizator!

Radoje Zvicer
Radoje Zvicerfoto: detective-info.com.ua/Kurir

Navodno, on je sedam dana pratio advokata i to u Obrenovcu ukradenim "golfom 5" kako bi mu "skenirao" navike i pripremio likvidaciju. Ono što dodatno komplikuje celu istragu je činjenica da je tih dana Ognjanović bio i pod budnim okom policije, koja ga je pratila i prisluškivala.

Advokat je bio pod svojevrsnom obradom policijske grupe "Mangusta", koju je, kako se navodilo u javnosti, formirala u to vreme visoki rukovodilac MUP Srbije Dijana Hrkalović. Interesantno je, međutim, da se ovoj nekadašnjoj državnoj sekretarki u ovom trenutku sudi u Posebnom odeljenju Višeg suda u Beogradu, gde je optužena da je sa tadašnjim načelnikom novosadske policije Miloradom Šušnjićem, na određeni način štitila upravo Eleza.

Dragoslav Miša Ognjanović
Dragoslav Miša Ognjanovićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

- Hrkalovićeva je sa Elezom komunicirala preko "Skaj" aplikacije - navodi izvor lista blizak Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Istraga se u ovom trenutku bavi i time da li je Elez koristio svoje kontakte sa određenim pripadnicima MUP Srbije, kako bi dobijao podatke o potencijalnim metama za čije je smaknuće uzeo novac. Ko je koga tu iskorišćavao i za koja (ne)dela, znaće se posle rasvetljavanja ubistva beogradskog advokata.

Strahinja Stojanović
Strahinja Stojanovićfoto: Instagram

Jedno vreme je kružila priča da je Ognjanovića ubio Strahinja Stojanović iz Zemuna, a da ga je na skuteru, kojim je došao do mesta ubistva, dovezao rođeni brat jednog ubijenog vođe navijača. Stojanović je dve godine kasnije "dignut u vazduh" u Novom Beogradu. Ostalo je do danas nepozanto da li su ta dva zločina povezana i da li je Stojanović neposredni izvršilac ubistva Miše Ognjanovića.

Bonus video:

01:39

Veljko Belivuk i Marko Miljković upadaju u hotel

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.