SESTRU UBIJENE JULIJANE SVI SMO GLEDALI U POPULARNOM ŠOU-PROGRAMU: Progovorila je o mogućem MOTIVU ZLOČINA
Vinko P. i Julijana P., Foto: Facebook

JEZIVO

SESTRU UBIJENE JULIJANE SVI SMO GLEDALI U POPULARNOM ŠOU-PROGRAMU: Progovorila je o mogućem MOTIVU ZLOČINA

Sestra pokojnice tvrdi da je prvi put videla kakvu narav zet ima kad je otišla kod njih u Salcburg

Objavljeno:

Vinko P. (53) ubio je svoju suprugu Julijanu P. (46), i to odmah pošto je iz njihove porodične kuće otišao i poslednji gost sa obeležavanja letnjeg Aranđelovdana. Čim je ispratio goste, on je sasuo hice u suprugu, a zatim se naslonio na kuću i sebi oduzeo život.

O tome šta se tačno dogodilo i zbog čega je ostala bez sestre govorila je Tanja B. (48), inače pevačica koja se pojavljivala i u popularnom šou-programu „Nikad nije kasno”.

– Moja sestra je imala problema u braku. Vinko jeste bio ljubomoran, a imao je i problem sa alkoholom. Kada bi mnogo popio, dozvoljavao je sebi i da nasrne na Julijanu. Živeli su dugo u Austriji. On se pre dve godine vratio u Srbiju, pošto je izgubio posao. I to se valjda dogodilo zbog tog njegovog alkoholizma. Za to vreme je Julijana ostala da radi u Austriji, a Vinko ju je stalno terao da se vrati – kroz suze priča Tanja.

JOŠ NIŠTA NE ZNAMO

Kako otkriva Tanja, kad joj je sestra ubijena, ispred porodične kuće su bili Vinkovi roditelji.

Julijana Paunović
foto: Facebook

– Šta je njemu bilo u glavi, to niko ne može da zna, ali znam da joj je pretio i ranije. Govorila sam joj da nije ni prva ni poslednja žena koja se razvela, ali ona bi mi uvek rekla da ga voli. Koliko puta sam joj samo rekla: „Pričaće se nekoliko dana, pa će i to proći. Napusti ga.” Uvek mi je odgovarala: „Dado, ja ću samo njega da volim ceo život” – priseća se sestra ubijene žene.

LEPO PEVALA

Sestra pokojnice tvrdi da je prvi put videla kakvu narav zet ima kad je otišla kod njih u Salcburg, dodajući:

– Ovo je ogroman šok za sve nas. Noćna mora iz koje ne možemo da se probudimo. Izgubila sam divnu osobu koja je mnogo lepo pevala.

PRE UBISTVA BIO KOD SESTRE

Vinkova setra Biljana jedva je smogla snage da kaže nekoliko rečenica za Objektiv.

– Bili smo kod njih na slavi. Nisu se ništa svađali. Došao je u jednom momentu kod mene i supruga, a onda me je dvadesetak minuta kasnije majka pozvala da mi kaže šta se dogodilo – kratko je rekla Biljana.

Bonus video:

00:40

Hapšenje unuka iz Zmajeva osumnjičen da je ubio babu i dedu

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.