POZNATO KAKO SE MALA JANA PONAŠA NAKON HAPŠENJA ZORANA MARJANOVIĆA! Pretužno!
Jelena Marjanović, Zoran Marjanović sa ćerkom Janom, Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Privatna arhiva

NAJNOVIJI DETALJI

POZNATO KAKO SE MALA JANA PONAŠA NAKON HAPŠENJA ZORANA MARJANOVIĆA! Pretužno!

Mala Jana juče nije bila među onima koji su posetili Zorana Marjanovića u Centralnom zatvoru u Beogradu

Objavljeno:

Majka joj je svirepo ubijena 2016. godine. Otac joj je 2022. osuđen zbog toga na 40 godina zatvora. Bez majke Jelene, kojoj je život prekinut u 33. godini, a sada i bez oca, koji je nepravosnažno osuđen i trenutno boravi u Centralnom zatvoru.

Šta će se događati sa Janom Marjanović (11) pitanje je koje bi trebalo da se postavi jednoj ženi! Za sve vreme ovog haosa koje se detetu dešava u životu, obzirom da je sada odvojena i od oca Zorana, punomoćnik postavljen po službenoj dužnosti da vodi računa o njenim interesima, advokatica Dragana Tasić je na moru.

Pokušavajući da otkrijemo šta se događa sa devojčicom koja je 2016. godina ostala bez majke, a onda narednih godina bez još nekoliko srodnika, i koja je sada odvojena od Zorana, s kojim je živela poslednjih godina i za kojeg je po prirodi stvari vezana, saznali smo da „ona hoće kod oca”, piše Objektiv.

Jana Marjanović i Zoran Marjanović
Jana Marjanović i Zoran Marjanovićfoto: Printscreen / Facebook

U svojevrsnu trku za starateljstvo, pored strica i tetke sa majčine strane, mogao bi da se uključi i Janin brat Uroš, Zoranov sin iz prvog braka.

POZIV ADVOKATICI TASIĆ

Kako Objektiv navodi, pokušaj da stupe u kontakt sa advokaticom Tasić nije uspeo jer se ona nije javila. Kako su rekli iz njene advokatske kancelarije, avokatica je „na moru” i da će joj, „mada sumnjaju da će hteti išta da kaže jer se radi o detetu”, preneti pitanja i dostaviti mejl koji smo dali kao kontakt. Odgovora, međutim, nije bilo.

UNELI TRI KESE, IZNELI JEDNU

Mala Jana juče nije bila među onima koji su posetili Zorana Marjanovića u Centralnom zatvoru u Beogradu. U utorak ujutru nešto posle 10 časova ispred kazamata u Bačvanskoj ulici pojavili su se Zoranov brat Miloš, sin iz prvog braka Uroš i snaja Milica. Miloš nije bio oduševljen prisustvom novinara, koji su zabeležili da je zajedno sa Urošem i suprugom u zatvor uneo tri velike kase.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Kako se saznaje, u njima je bila hrana, ali i čista garderoba. Kapiju prijavnice su prošli oko 10.30, a iz zatvora su izašli gotovo tri sata kasnije.

U međuvremenu, u posetu Marjanoviću došao je i advokat Stefan Jokić, jedan od njegovih branilaca. Po izlasku, niko od njih nije želeo da odgovara na novinarska pitanja, već su ćutke seli u kola i otišli. Zoranov sin Uroš je, kako se pretpostavlja, odneo kesu u kojoj je bila očeva prljava garderoba.

Podsetimo, ovo dete, nakon što je Jelenino telo pronađeno u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči, čuvala je Zorica, njena baka po majčinoj liniji, a sve do njene smrti, samo pola godine od ubistva ćerke Jelene, mala Jana Marjanović provodila je najviše vremena sa njom.

Od Zoričine smrti, tvrdi rodbina ubijene pevačice Jelene Marjanović, njen suprug Zoran Marjanović je svoju ćerku Janu izolovao od njih, te je mnogi nisu videli godinama. Devojčica je živela sa Zoranom, njegovim sinom iz prvog braka Urošem, njegovim pokojnim roditeljima Vladimirom i Zoricom, kao i Zoranovim bratom Milošem i snajom Milicom.

Upravo su snaja Milica i Zoranov brat Miloš bili Janini privremeni staratelji gotovo 10 meseci u periodu 2017. i 2018. godine, pošto je 17 meseci od ubistva Jelene uhapšen Zoran Marjanović. Prema informacijama koje posedujemo, oni su se nakon prvog hapšenja Marjanovića venčali i to kako bi dobili privremeno starateljstvo nad maloletnim detetom Marjanovića, malom Janom.

Bonus video:

00:25

Zoran Marjanović prebačen u Centralni zatvor

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.