MARJANOVIĆ IPAK IZLAZI NA SLOBODU? Advokati imaju KECA u RUKAVU, ovde se ništa ne ZAVRŠAVA!
Zoran Marjanović, Foto: Nenad Kostić

DA LI JE MOGUĆE?

MARJANOVIĆ IPAK IZLAZI NA SLOBODU? Advokati imaju KECA u RUKAVU, ovde se ništa ne ZAVRŠAVA!

Zorana Marjanovića su sinoć u CZ dovezli u policijskoj marici, a prema trenutnoj odluci on će u istražnom zatvoru ostati dok Apelacioni sud ne donese odluku

Objavljeno:

Viši sud u Beogradu juče je doneo prvostepenu presudu kojom je za svirepo ubistvo pevačice Jelene Marjanović osuđen njen suprug Zoran Marjanović na kaznu u trajanju od 40 godina zatvora.

Advokati odbrane Zorana Marjanovića podneće Apelacionom sudu zahtev da mu se omogući da do pravosnažnosti presude bude na slobodi.

Marjanović je juče nakon izricanja presude otišao na kratko do porodične kuće u Borči, da bi ubrzo posle toga službenim kolima Interventne jedinice bio sproveden u policijsku stanicu 29. novembar a kasnije i u Centralni zatvor.

Zorana Marjanovića su sinoć u CZ dovezli u policijskoj marici, a prema trenutnoj odluci on će u istražnom zatvoru ostati dok Apelacioni sud ne donese odluku.

1 / 14 Foto: Nenad Kostić

Kako mediji saznaju, advokati Zorana Marjanovića zatražiće od Apelacionog suda da se okrivljeni brani sa slobode do pravosnažnosti presude.

- Zoran je sve ovo vreme bio na slobodi i nije bilo nikakvih problema. Nije pokušao da beži, odazivao se na sudske pozove - kaže izvor medija argument koji će Zoranovi advokati izneti za izlazak Marjanovića iz pritvora.

Rok za žalbu na pritvor je 3 dana od primanja rešenja o pritvoru.

Marjanović je sinoć prebačen u pritvor u CZ zbog uznemiravanja javnosti, po 211 stav 1, tačka 4.

Podsetimo, advokati Zorana Marjanovića najavili su žalbu na presudu Višeg suda kojom je njihovom klijentu izrečena kazna zatvora od 40 godina za teško ubistvo supruge Jelene Marjanović na nasipu u Borči 2016. godine. Rok za žalbu je 15 dana od dobijanja presude.

Kako mediji saznaju, Marjanović će kaznu najverovatnije služiti u Zabeli u Požarevcu ili u Sremskoj Mitrovici.

- Odluka Apelacionog suda može da se čeka oko mesec dana. Zoran će do tada biti u Centralnom zatvoru nakonu čega će ga prebaciti u neku od Kazneno popravnih ustanova. Ubice koje su osuđene na maksimalne zatvorske kazne uglavnom robijaju u Požarevcu ili Sremskoj Mitrovici - rekao je izvor medija.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.