JELENA JE NA KOLENIMA PRIMILA POSLEDNJI SMRTONOSNI UDARAC: Evo šta je POKAZAO rezultat OBDUKCIJE - JEZIVO
Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

užas

JELENA JE NA KOLENIMA PRIMILA POSLEDNJI SMRTONOSNI UDARAC: Evo šta je POKAZAO rezultat OBDUKCIJE - JEZIVO

Naime, Jelena je zadobila višestruko nagnječenje mozga od udarca metalnim predmetom u glavu

Objavljeno: 23:05h

Pevačica Jelena Marjanović žustro se borila za život sa ubicom, kako je sud utvrdio, svojim suprugom Zoranom Marjanovićem da bi na kraju, na kolenima, primila poslednji, smrtonosni udarac, zaključak je nalaza odbukcije koji stoji u optužnici protiv Zorana Marjanovića. Marjanović je osuđen na 40 godina zbog ovog svirepog zločina.

Kako je "Blic" pisao, u veštačenju pokojnog Zorana Stankovića i Milana Kunjadića od 21. septembra 2017. godine nesrećna pevačica borila se sa ubicom sve dok nije izdahnula.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

Naime, Jelena je zadobila višestruko nagnječenje mozga od udarca metalnim predmetom u glavu. Prve povrede koje je pevačica zadobila bile su kada je Jelena na sebi imala obučeni gornji deo trenerke sa kapuljačom na glavi.

- To su bile: ubodna rana u desnom lakatnom delu, ali i ubodna rana u zadnjoj levoj četvrtini temena. Opisane rane u tom događaju mogle su da nastanu od strane drugog lica, sa dva uboda šiljastim metalnim predmetom - stoji u optužnici protiv Zorana Marjanovića, a u koju je "Blic" imao uvid.

Pevačica je sa nasipa pokušala da preko kanala pobegne od egzekutora, svog supruga Zorana Marjanovića, međutim, on ju je sustigao. Strgao je sa nje gornji deo trenerke, a onda je krenuo da je udara sve dok Jelena nije pala na kolena. Prema nalazu veštaka u vreme nanošenja povreda, ubica i Jelena stajali su na istoj podlozi, a bili su u nekom od uspravnih ili polusavijenih položaja tela, dok je Jelena leđima bila okrenuta prema prednjoj strani tela ubice.

Jelena Marjanović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

- Nakon zadobijanja prvih povreda posle nasilnog skidanja trenerke, Jeleni je naneto osam povreda u predelu potiljka i leve i desne strane slepoočnice. Sve te povrede predstavljale su bezuslovno smrtonosnu povredu zbog nagnječenja i razdorenja moždanog tkiva - navodi se u optužnici.

Veštaci takođe tvrde da se Jelena prilikom zadobijanja smrtonosnih povreda nalazila u vodi, prvo u nekom od uspravnih ili polusavijenih položaja, a zatim u nekom od prinudnih položaja tela, dok se ubica nalazio iznad nje u nekom od uspravnih ili polusavijenih položaja.

Zoran Marjanović, Jelena Marjanović
foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

Nesrećna pevačica imala je podlive po licu, nosu, između spoljašnje i unutrašnje strane gornje usne, za koje se sumnja da su mogli da nastanu od šake savijene u pesnicu od strane ubice.

Utvrđeno je i da je pevačica zadobila povrede i ogrebotine ruku, šaka, laktova, nadlaktica i podlaktica, kao i ručnog zgloba.

- Opisane povrede Jelena je mogla da zadobije padom i udarcima o neravnu ili zaravnjenu tupotvrdu podlogu i površinu, i (ili) grebanjem delovima gustog rastinja tokom prolaska, provlačenja ili vučenja kroz površinu obraslu i prekrivenu gustim drvenim ili biljnim rastinjem - navodi se u optužnici.

Telo nesrećne žene nađeno u kanalu dan kasnije.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

Volja pevačice za životom iako je nakon mučkog prebijanja bilo gotovo izvesno da neće još dugo izdržati, ogleda se u povredama koje je zadobila na desnoj šaci i desnom laktu, ali i tome da je nakon monstruoznog iživljavanja njenog ubice nesrećna pevačica i dalje disala - pre smrti udahnula je vodu iz kanala.

Naime, kako stoji u optužnici, Jelena je desnom rukom pokušala da se odbrani od još nekog udarca u glavu, te ju je ubica šipkom udario i po njoj. Takođe, leva nadlatkica imala je podliv za koji se sumnja da je nastao stiskanjem šake ubice.

- Trag okliznuća na suprotnoj strani kanala, kao i blato na stopalu leve noge ukazuju da je pre zadobijanja smrtonosnih povreda najverovatnije pokušala da izađe iz kanala sa vodom na drugu stranu, ali se ne isključuje mogućnost i da je trag nastao od ubice - zaključuju veštaci.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.