UHAPŠENO 5 OSOBA IZ VRNJAČKE BANJE: Rasvetljena dva RAZBOJNIŠTVA
Foto: Profimedia

užas

UHAPŠENO 5 OSOBA IZ VRNJAČKE BANJE: Rasvetljena dva RAZBOJNIŠTVA

Mladić je lakše povređen i pomoć mu je ukazana u kraljevačkoj bolnici

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrnjačkoj Banji rasvetlili su dva razbojništva i uhapsili pet osoba iz Vrnjačke Banje, zbog sumnje da su izvršili ovakrivična dela u saizvršilaštvu, saopštio je MUP.

D. J. (30), R. V. (29) i G. M. (30) sumnjiče se da su, 18. jula, više puta udarili rukama i nogama dvadesetšestogodišnjeg Kraljevčanina i oteli mu torbicu sa 70.000 dinara i ličnim dokumentima.

Mladić je lakše povređen i pomoć mu je ukazana u kraljevačkoj bolnici.

Sumnja se i da su narednog dana D. J, G. R. (35) i A. V. (36) na putu kod Vrnjačke Banje zaustavili putničko vozilo kojim je upravljao tridesetjednogodišnji muškarac iz Vrnjačke Banje, nasrnuli na njega i uz pretnju mu oteli oko 10.000 dinara, ogrlicu i sat.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija A. V. pronađena je manja količina kanabisa i tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.