"UBEDIĆU JAVNOST SRBIJE DA MARJANOVIĆ NIJE KRIV": Ovaj čovek je UBEĐEN u Zoranovu NEVINOST?!
Advokat Jokić, Foto: Printscreen/TV Pink

šok tvrdnje

"UBEDIĆU JAVNOST SRBIJE DA MARJANOVIĆ NIJE KRIV": Ovaj čovek je UBEĐEN u Zoranovu NEVINOST?!

Jokić je potvrdio je da je Marjanović sproveden u Centralni zatvor. On je rekao da nije mogao da sluša presudu do kraja, jer, kako dodaje, smatra da su mnoge laži iznešene

Objavljeno:

Sud je doneo jednoglasnu odluku da Zorana Marjanovića kazni maksimalnom kaznom od 40 godina zatvora jer je suprugu Jelenu Marjanović lišio života na svirep i podmukao način 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

Advokat Zorana Marjanovića Stefan Jokić, novinarka "Informera" Jelena Rafailović i bivši pomoćnik načelnika UKP MUP Srbije učestvuju u emisiji na TV Pink.

Jokić je potvrdio je da je Marjanović sproveden u Centralni zatvor. On je rekao da nije mogao da sluša presudu do kraja, jer, kako dodaje, smatra da su mnoge laži iznešene.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

- Ja ću da probam da ubedim javnost Srbije da Marjanović nije kriv. Mi ćemo uložiti žalbu na presudu, čim dobijemo pismeni otpravak presude. Ne postoji ni jedna činjenica da smo izgubili entuzijazam. Obećavamo borbu do kraja, ovo je tek prvo poluvreme - rekao je Jokić.

Kako kaže, iskopiraće ceo transkript sa suđenja koji će poslati svim medijima, kako bi videli da ne postoji ni jedan trag koji bi osudio Zorana na ovakvu kaznu.

- Zoran u zatvoru ostaju do izjavljivanja žalbe na rešenje - rekao je Jokić.

Bonus video:

00:25

Zoran Marjanović prebačen u Centralni zatvor

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.