REZULTATI POLIGRAFA ZORANA MARJANOVIĆA: Evo šta su POKAZALI, ŠTA KAŽETE?!
Zoran Marjanović, Foto: Dragan Kadić

šok

REZULTATI POLIGRAFA ZORANA MARJANOVIĆA: Evo šta su POKAZALI, ŠTA KAŽETE?!

Prema tadašnjim navodima iz policije, od izvora bliskog istrazi, Zoranov otac Vladimir je svojevremeno bio predmet istrage, jer se verovalo da ima veze sa zločinom

Objavljeno:

Zoran Marjanović osuđen je danas na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2016. godine na nasipu u Borči.

Sud je doneo jednoglasnu odluku da Zorana Marjanovića kazni maksimalnom kaznom jer je suprugu Jelenu Marjanović lišio života na svirep i podmukao način 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

Saopšteno je da će Marjanović biti sproveden u pritvor, a da će mu u kaznu biti uračunato vreme koje je ranije proveo u pritvoru. Pritvor je određen po zakonskom osnovu zbog dužine kazne, kao i uznemirenja javnosti jer je, kako je sudija istakla, Marjanović o smrti svoje supruge neretko govorio u medijima.

Međutim, Marjanović je sa porodicom izašao iz suda i otišao kući u Borču. Marjanović je, nedugo potom uhapšen i odveden u pritvor.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Zoran Marjanović je prebačen u Centralni zatvor.

Zoran Marjanović
foto: Kurir

Marjanovića su iz SUP izveli inspektori koji su ga držali pod ruke na kojima je imao lisice i držao je samo jednu zelenu kesu sa svojim stvarima. Zoran je bio u crnoj majici, trenerci i patikama, sa očajnim izrazom lica.

Podsetimo, nakon Jeleninog ubistva, Zoran je, do danas kada je i zvanično osuđen, bio jedini osumnjičeni za ovaj zločin.

Marjanović je nakon Jeleninog ubistva čak 2 puta išao na poligrafsko testiranje i oba puta je uspeo da prevari poligraf kako su mediji navodili tada.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanovićfoto: Damir Dervišagić

Prema tadašnjim navodima iz policije, od izvora bliskog istrazi, Zoranov otac Vladimir je svojevremeno bio predmet istrage, jer se verovalo da ima veze sa zločinom...

- Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to učinio na prethodnim testiranjima - rekao je izvor blizak istrazi i dodao da je tako je planirao da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Desilo se da Zoran ovog puta nije išao na poligrafsko ispitivanje, nego pravo kod tužioca.

Zoranov otac Vladimir Marjanović
Zoranov otac Vladimir Marjanovićfoto: Zorana Jevtić

U vreme kada je pronađeno Jelenino beživotno telo, pa sve doskora, Vladimir se uporno trudio da ima i solidnu komunikaciju sa medijima, u kojima je pričao sve najlepše o svojoj ubijenoj snaji, uvek provlačeći tezu da porodica, a pre svega Zoran, "mnogo trpi i pati".

- Sin me je pozvao i rekao: "Nestala Jeca" - pričao je u aprilu 2016. Vladimir Marjanović, koji je čekao novinare na pragu porodične kuće: Nismo znali proceduru, počeli smo da je tražimo. Mislili smo da se negde onesvestila dok je trčala. Trebalo je i da ide u nabavku, kupi šta je potrebno i to odnese majci. Nadao sam se sve vreme da me vara osećaj da je oteta... Ko može da zamisli koji psihopata bi nju mogao da povredi, ubije i uništi našu porodicu!

Podsetimo, Zoran Marjanović je uhapšen 15. septembra 2017. u svojoj porodičnoj kući u Borči, nekoliko sati nakon izlaska iz rijaliti programa u kom je proveo nekoliko dana.

Bonus video:

00:25

Zoran Marjanović prebačen u Centralni zatvor

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.