ZORAN MARJANOVIĆ BI MOGAO DA POSTANE SLOBODAN ČOVEK? Moguće je, ali potrebno je da se DESI OVO, nema veze sa SUDOM!
Zoran Marjanović, Foto: Nenad Kostić

AU

ZORAN MARJANOVIĆ BI MOGAO DA POSTANE SLOBODAN ČOVEK? Moguće je, ali potrebno je da se DESI OVO, nema veze sa SUDOM!

Srbija je bila u šoku zbog činjenice da je neko, ko je optužen za ubistvo, nakon izricanja presude pušten

Objavljeno: 18:53h

Zoran Marjanović dobio je presudu od 40 godina za ubistvo supruge Jelene Marjanović, a kako se nezvanično navodi, kaznu bi mogao da služi u KPZ Požarevac, odnosno u - "Zabeli".

Zoran Marjanović uhapšen je u svojoj kući u Borči, u koji se vratio nakon izricanja presude i prvo je sproveden u pritvor, a potom će, kako se navodi najverovatnije biti "iza rešetaka" u Zabeli.

Tako bi "pod istim krovom" bio sa najozloglašenijim robijašima među kojima su Milorad Ulemek Legija, Sreten Jocić, potom Miloš Simović, Sretko Kalinić... koji se nalaze u posebnom odeljenju koje je nazvano - "Alkatraz".

1 / 4 Foto: Profimedia

Iako se očekivalo da će Marjanovića policija pravo iz Palate pravde sprovesti u pritvor, on je prvo napustio zgradu suda, otišao do obližnjeg kafića, a potom i u Borču.

U kući je proveo nešto više od sat vremena, a potom je stigla policija koja ga je uhapsila.

Srbija je bila u šoku zbog činjenice da je neko, ko je optužen za ubistvo, nakon izricanja presude pušten. Kako je objasnio sagovornik Telegraf.rs iz Višeg suda, čekalo se da se Rešenje o određivanju pritvora pošalje policiji.

Čim je rešenje stiglo, policija je otišla u Borču i uhapsila Marjanovića.

Zatvor u zatvoru

Marjanović bi, ako "završi" u "Zabeli", bio iza istih rešetaka sa, kako smo gore naveli najtežnim zatvorenicima koji se, doduše, nalaze na posebnom odeljenju unutar 7. paviljona koje je zazidano još jednim zidom, koje čuva posebna ekipa stražara. Upravo to odeljenje zove se - "Alkatraz".

Na tom odeljenju nalazi se oko 60 robijaša. Obroke jedu u ćelijama, za razliku od onih koji su u takozvanim - poluotvorenim odeljenjima.

"Alkatraz" ima svoj zubarsku ordinaciju, a ako su potrebne neke dodatne "teže" intervencije, zatvorenik se u tom slučaju trasportuje helikopterom.

Trenutak hapšenja Zorana Marjanovića:

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Jednoglasna odluka

Sud je doneo jednoglasnu odluku da Zorana Marjanovića kazni maksimalnom kaznom jer je suprugu Jelenu Marjanović lišio života na svirep i podmukao način 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanovićfoto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Saopšteno je da će Marjanović biti sproveden u pritovor, a da će mu u kaznu biti uračunato vreme koje je ranije proveo u pritvoru. Pritvor je određen po zakonskom osnovu zbog dužine kazne, kao i uznemirenja javnosti jer je, kako je sudija istakla, Marjanović o smrti svoje supruge neretko govorio u medijima.

Zoran Marjanović rođen je 20. jula 1978. godine, pre 2 dana napunio je 44 godine. Danas je pred Višim sudom u Beogradu osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva pevačice Jelene Marjanović na nasipu Crvenka u Borči.

Zoran Marjanović bi iz zatvora trebalo da izađe 2062. godine, što znači u svojoj 84-oj godini.

Bonus video:

01:13

POSLUŠAJTE SNIMAK KAKO JE ZORAN MARJANOVIĆ ZVAO POLICIJU! Šta je sve rekao kobnog dana, molio za pomoć

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.