ZORANOVA KUMA ZAKLJUČALA LJUDE?! Pojavili se NOVI bizarni DETALJI hapšenja u Borči, NEVEROVATNO!
kuma Vera, Foto: Nenad Kostić

ŠOK ZA ŠOKOM

ZORANOVA KUMA ZAKLJUČALA LJUDE?! Pojavili se NOVI bizarni DETALJI hapšenja u Borči, NEVEROVATNO!

Kada su izveli Zorana sa lisicama na rukama, za njima su iz kuće izašli njegovi najbliži koji su dovikivali: "Drži se tata!", "Drži se Zorane!", "Isteraćemo pravdu!", on je bez opiranja ušao u vozilo

Objavljeno: 18:40h

Zoran Marjanović, muž pevačice Jelene Marjanović, proglašen je krivim za njeno ubistvo i osuđen na 40 godina zatvora, ali Marjanović iz sudnice nije sporeveden u Centralni zatvor, nego je prvo došao kući.

Nedugo nakon izricanja presude, na ulaznoj kapiji kuće u Borči pojavila su se dva automobila u kojima je bio Zoran Marjanović sa svojim sinom, bratom i izabranicom, a potom je ušao u kuću i nije se pojavljivao.

Posle izvesnog vremena, ispred porodične kuće došla su tri automobila sa policijom, pripadnicima interventne jedinice, dok je jedno bilo civilno. Iz njih je izašlo desetak policajaca pod punom opremom koji su mirno ušli u dvorište, a potom i u kuću.

Hapšenje Zorana Marjanovića
Hapšenje Zorana Marjanovićafoto: Nenad Kostić

Psi koje porodica Mrajanović gaji u dvorištu, uznemirili su se zbog velikog broja maskiranih policajaca i lajali su neprestano. Jedan od nadređenih ljubazno je zamolio kuma Veru da pse zatvori kako ne bi ugrozili bezbednosti pripadnika interventne jedinice.

Kuma Vera
Kuma Verafoto: Nenad Kostić

Policija je ušla u kuću, a za njima i kuma Vera koja je odmah potom izašla sa polovinom hleba kojom je mamila pse da uđu u svoj boks. Vidno potresena žena, koja je sve vreme plakala, kako se moglo videti na licu mesta, kada je izlazila iz kuće refleksno je zaključala ulazna vrata.

Situacija je bila bizarna, jer su policajci u tom mometu sprovodili Marjanovića iz kuće i ostali su zaključani na nekoliko momenata, dok nisu uspeli da otključaju kuću iznutra.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Kada su izveli Zorana sa lisicama na rukama, za njima su iz kuće izašli njegovi najbliži koji su dovikivali: "Drži se tata!", "Drži se Zorane!", "Isteraćemo pravdu!", on je bez opiranja ušao u vozilo.

Kada je krenula kolona policijskih vozila u tom momentu je dolazio jedan od advokata Zorana Marjanovića, pa je Zorica iz auta vikala "29", misleći na policijsku stanicu 29. novembar u koju je Marjanović prvo odveden.

Nakon svega, porodica Marjanović parkirala je svoje automobile u dvorište porodične kuće, zatim su zatvorili kapije i povukli se u kuću odakle više nisu izlazili.

Bonus video:

01:13

POSLUŠAJTE SNIMAK KAKO JE ZORAN MARJANOVIĆ ZVAO POLICIJU! Šta je sve rekao kobnog dana, molio za pomoć

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.