DUŠANOVA PORODICA TRAŽI POMOĆ! On je izgubio najveću bitku
Printscreen/Instagram, Foto: Printscreen/Instagram

apel za pomoć!

DUŠANOVA PORODICA TRAŽI POMOĆ! On je izgubio najveću bitku

Za transport tela je potrebno oko 8.000 evra

Objavljeno:

Mladić Dušan Jakšić preminuo je nakon duge brobe sa tumorom. Iako su svi verovali u njegovo ozdravljenje i učestvovali u akcijama sakupljanja novca za njegovo lečenje, bolest je bila jača. Sada je Dušanovoj porodici ponovo potrebna pomoć kako bi njegovo telo iz Izraela bilo prebačeno u Srbiju. Za transport je potrebno oko 8.000 evra.

Da podsetimo, tužna vest je objavljena na stranici “Budi human”, gde su se delile informacije u vezi sa njegovim stanjem, ali i mnogih drugih koji svakodnevno vode bitke sa raznoraznim bolestima opasnim po život.

– Dule, sada si na nekom lepšem mestu, tamo negde gde te više ništa ne boli, gde nema bolesti. Tamo negde gde nema više belih mantila, nema bolničkih hodnika i kreveta. Ostaćeš nam svima u srcima. Izvini, nažalost nismo uspeli. Bolest je ovog puta bila jača… Saučešće porodici. Dule, počivaj u miru – stoji u objavi pomenute grupe.

Dušan je dva puta uspešno pobedio tumor, a onda mu se u 17. godini vratio. Početak njegove borbe seže u detinjstvo. Kada je imao samo 13 godina, “mala čvrga” naterala ga je da odraste preko noći. Stigla je i dijagnoza… U novembru prošle godine se situacija drastično pogoršala, metastaze su se proširile na noge i lumbalni deo kičme.

Posle višemesečnog lečenja u Turskoj, treću bitku, nažalost nije dobio… Dušan Jakšić, dvadesetogodišnji mladić koji je vodio bitku sa Juingovim sindromom (tumorom), preminuo je u subotu.

Pomoć za transport Dušanovog tela iz Izraela možete uplatiti na žuro račun Humanitarnog udruženja “Stefan Bunijevac”:

205-356820-23

Devizni račun: 0070800053909

IBAN: 35205007080005390994

SWIFT: KOBBRSBG

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.