"KO BI GA DRUGI UBIO NEGO BILJANA": Ivan čije je telo nađeno u buretu JOŠ NIJE SAHRANJEN, slučaj "stoji u mestu"
Foto: Printscreen

zločin

"KO BI GA DRUGI UBIO NEGO BILJANA": Ivan čije je telo nađeno u buretu JOŠ NIJE SAHRANJEN, slučaj "stoji u mestu"

Sahrana Ivana Stojanovića još uvek nije zakazana, jer porodica još uvek nije dobila telo

Objavljeno:

Od stravičnog zločina u mestu Veliko Trnjane prošlo je skoro mesec dana, a ovaj slučaj još uvek nije dobio epilog. Tačno na Vidovdan, odnosno, 28. juna, porodica je sahranila Biljanu Stojanović (38) koja se ubila u šupi u dvorištu porodične kuće, a samo nekoliko sati kasnije u buretu koje je bilo zabetonirano u istom tom objektu - nađeno je telo njenog supruga Ivana (40).

Leskovac, Ubistvo
foto: Kurir

Sahrana Ivana Stojanovića još uvek nije zakazana, jer porodica još uvek nije dobila telo. Slučaj takođe "stoji u mestu" u Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu jer, kako su danas rekli za Telegraf: "Još uvek nam Zavod za sudsku medicinu nije dostavio obdukcioni nalaz, tako da nema novosti."

Nenad Stojanović, Ivanov brat, koji je pronašao njegovo telo zazidano u buretu za naš portal kaže da "nema ko drugi da ubije Ivana, nego Biljana", ali da odgovor na jedno pitanje - nema.

- Nema ko drugi da mi ubije brata nego ona. Meni samo nije jasan njen motiv, ne znam zašto je to uradila, ne znam motiv - rekao nam je i dodao da "gura kako mora".

- Guram, onako sam kako sam moram da budem, roditelji su nam loše, deca su kod tetke, znaju šta se desilo, u šoku su... - priča Nenad i dodaje da sahranu nisu zakazali jer još uvek nisu dobili Ivanovo telo.

Podsetimo, Ivana niko nije video više od tri godine, a Biljana je njegovim najmilijima govorila da je on u Rusiji. I decu je ubedila da je otac u inostranstvu i da ne može da im se javi.

Biljana Stojanović, Ivan Stojanović
foto: Kurir, Društvene mreže

Dosadašnja istraga utvrdila je da Biljana nožem u kući presudila suprugu. Međutim, još nije poznato da li joj je neko pomagao u zločinu.

Klupko zločina počelo je da se odmotava 28. juna ove godine na dan Biljanine sahrane koja je izvršila samoubistvo. Tada je njena ćerka u kući našla očev pasoš i o tome obavestila strica.

Ivanovo telo našao je, kako smo naveli, brat Nenad koji je, kako je izjavio, krenuo da traži oružje, ali je video betonsku izbočinu. Kada ju je razbio, ugledao je lobanju svog brata i telo koje je bilo u čučećem položaju.

Ivanovi roditelji su tokom istrage rekli su da ih je Biljana ubedila da je u Rusiji, ali da ne može da se javi. Tako je govorila i deci, a tvrdila je da otac dolazi uskoro i da će kupiti stan u Beogradu.

Na poligrafu je ispitano "celo selo", ali niko nije imao informacije od značaja...

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.