BEOGRAĐANKE PRETICAO "AUDI", SUVOZAČ PIŠTOLJEM POKUŠAO DA IH ZAUSTAVI: Uplašene Srpkinje doživele JEZIVU TRAUMU!
Ilustracija, Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

DRAMA KOD SOKOCA

BEOGRAĐANKE PRETICAO "AUDI", SUVOZAČ PIŠTOLJEM POKUŠAO DA IH ZAUSTAVI: Uplašene Srpkinje doživele JEZIVU TRAUMU!

Uplašene Beograđanke uspele su da se sakriju iza jedne kuće, pa su nepoznate osobe otišle

Objavljeno: 16:12h

Državljanke Srbije D.B. i I.S. doživele su traumu dok su se u ponedeljak vozile automobilom “honda” iz Sarajeva prema Beogradu, jer su ih, navodno, kod Sokoca dvojica muškaraca, od kojih je jedan bio i naoružan, audijem preticali i pokušavali da zaustave, pišu Nezavisne.

Uplašene Beograđanke uspele su da se sakriju iza jedne kuće, pa su nepoznate osobe otišle.

Policija je ubrzo identifikovala osumnjičene, a kako saznaju Nezavisne, radi se Sokočanima S. B., koji je vozio, i M.A., koji je bio suvozač i od kojeg je oduzet gasni pištolj te će biti prekršajno kažnjen, jer nije utvrđeno postojanje krivičnog dela.

Redakciji Nezavisnih novina obratio se A.B., brat jedne od devojaka, navodeći da su njena sestra i prijateljica na putu kod Sokoca doživele veliki šok.

- Moja sestra je sa prijateljicom putovala iz Sarajeva ka Beogradu kada su ih u blizini Sokoca dva nepoznata lica u sivom audiju pretekla i pokušala da zaustave. Suvozač sivog audija ih je vatrenim oružjem usmeravao u nekoliko navrata da se zaustave – rekao je uznemireni Beograđanin.

Prema njegovim riječima, njegova sestra i prijateljica su pronašle utočište iza jedne od obližnjih kuća, kada su se nepoznati muškarci udaljili.

- Policija je obaveštena i nakon ostavljanja zvanične izjave u stanici policije, sestra i prijateljica su produžile u pravcu Beograda. Nezvanično dobijene informacije iz policije su da su lica privedena i da je oduzeto oružje - rekao je A.B.

On je pohvalio rad policije u Sokocu za koju kaže da je reagovala u roku od nekoliko minuta i odmah izašla na teren.

- Takođe bih dodao da su sestra i prijateljica po davanju izjave uz pratnju ispraćene sa Romanije – rekao je on.

Kako je potvrđeno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, u 16.20 lice je prijavilo da su se dve drugarice D.B. i I.S. vozile puničkim motornim vozilom "honda" te da ih je u mestu Podromanija vozilo marke "audi" u više navrata pokušalo da obiđe.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

- Primetile su da se dva NN lica nalaze u vozilu te su kroz prozor primetile da jedan drži pištolj – navode iz policije.

Kako dodaju, policijski službenici iz Sokoca identifikovali su vozilo i utvrdili da je upravljalo lice S.B., a suvozač je lice M.A., oba iz Sokoca.

- M. A. je predao gasni pištolj i izdata mu je potvrda o oduzimanju predmeta. O svemu je obavešten tužilac, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela te da je lice sankcionisano prekršajno izdavnjem prekršajnog naloga u skladu sa članom 70 Zakona o oružju i municiji RS – navode iz policije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.