SAMO ON ZNA KO JE I ZAŠTO UBIO SRBINA U ŠPANIJI: Bosanac ranjen u pucnjavi se oporavlja, evo šta će ga ISPITIVATI
Foto: Profimedia, Printscreen

granada

SAMO ON ZNA KO JE I ZAŠTO UBIO SRBINA U ŠPANIJI: Bosanac ranjen u pucnjavi se oporavlja, evo šta će ga ISPITIVATI

Ubijeni Srbin je po rečima njeogovog rođaka, u Španiju otišao kao turista i to neposredno pre ubistva

Objavljeno:

Muškarac (41), državljanin Bosne i Hercegovine, koji je teško ranjen u pucnjavi u španskom gradu Granada kada je u sredu popodne ubijen državljanin Srbije iz okoline Novog Sada, Branislav N. (44), nije više životno ugrožen, ali se nalazi na odeljenju inetezivne nege.

Kako prenosi šapanski portal Ideal. es, oporvak ranjenog čoveka teče u dobrom smeru, ali uprkos tome istražitelji ga još uvek nisu saslušali.

- On je očevidac ubistva i trenutno jedina osoba koja bi mogla da otkrije zbog čega je kod brane Rules, na parkingu u šumi ubijen Branislav N. sa kojim je on bio u društvu. Takđe, istražitelji bi od ranjenog mogli da saznaju i zbog čega su se oni kobnog dana, u sredu oko 19 sati, našli sa grupom od četvoro muškaraca, koji su, kako se sumnja, potegli oružje - piše španski portal.

Podsetimo, tamošnja policija uhapsila je dvojicu muškaraca koji su bili u društvu ubijenog i ranjenog, dok se za četvoricom muškaraca i dalje traga. Na mestu vatrenog okršaja, istražitelji su zatekli dva automobila "pežo" i "volksvagen" i sa njih su uzeti DNK tragovi i otisci prstiju.

- Po načinu na koji je ovo ubistvo izvršeno sumnja se da je reč o obračunu dve bande narko-dilera. Međutim, na mestu zločina nije nađena droga, ali ni oružje - piše Ideal. es.

Ubijeni Srbin je po rečima njeogovog rođaka, u Španiju otišao kao turista i to neposredno pre ubistva.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

- Zgrozili smo se kada smo čuli da je ubijen. Niko nas od nadležnih nije obavestio šta se dogodilo Branislavu, videli smo u medijima. Branislav je u Španiju otišao prošle nedelje da se malo odmori i napuni baterije, jer je pre pola godine ostao bez majke i bio je utučen. Zbog toga je želeo da promeni sredinu. Poslednji put čuli smo se u ponedeljak, kada je stigao tamo. Rekao je da je let prošao dobro, da je on dobro i zvučao je vidno raspoloženo - ispričao nam je rođak i dodao da je Branislav u Srbiji imao auto-limarsku radnju.

- Provlači se priča da je ubijen u obračunu zbog droge, ali ne mogu da ga povežem s kriminaloim, nije on iz tog sveta.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.