PORODIČNO PUTOVANJE PRETVORILO SE U NOĆNU MORU! Teška saobraćajna nesreća ZAROBILA SRPSKE TURISTE BEZ HRANE I VODE
Foto: RINA

"U vozilu smo, bez vode i hrane"

PORODIČNO PUTOVANJE PRETVORILO SE U NOĆNU MORU! Teška saobraćajna nesreća ZAROBILA SRPSKE TURISTE BEZ HRANE I VODE

Zbog teške saobraćajne nesreće, ostali su zaglavljeni u mestu

Objavljeno:

U ranim jutarnjim satima na autoputu Budimpešta - Gior dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila. Mnogi putnici iz Srbije koji su se uputili ka Austriji ostali su zarobljeni više od tri sata u koloni vozila koja vodi do njihovo željene destinacije.

1 / 2 Foto: RINA

- Samo su Hitna pomoć i policija proletili prored nas, predpostavili smo da je veliki udes. Sada je začepilo je u oba pravca. Ne pomeramo se već nekoliko sati, ostali smo zaglavljeni u mestu, čekamo da se vozila sklone sa ceste kako bi nastavili svoj put. Mogu reći da iako smo rado krenulo na put u Beč, već na pola puta pretvorio se u pravu agoniju. Sa porodicom sa se našao u kolapsu, nismo očekivali da ćemo biti zarobljeni u vozilu bez vode i hrane. Nadam se da će se ovo brzo rešimi a mi stići do prve pumpe kako bi napunili baterije - kazao je Radovan Bešević, koji se našao zarobljen u koloni vozila, a prenosi RINA.

Zbog saobraćajne nezgode formirane su nepregledne kolone vozila koji su se našli na jednoj od najprometnijih saobraćajnica Evrope.

Saobračajna nesreće
foto: RINA

Na uspostavljanju normalizacije saobraćaja rade pripadnici Mađarske policije, koji će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ove nezgode, a naši putnici konačno nastaviti put kao željenoj metropoli.

(Espreso / Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.