KAKVA DRAMA U UŽICU: Zlatar jednim potezom SPREČIO RAZBOJNIKA DA GA OPLJAČKA
Ilustracija, Foto: Printscreen youtube

ko na filmu

KAKVA DRAMA U UŽICU: Zlatar jednim potezom SPREČIO RAZBOJNIKA DA GA OPLJAČKA

Nešto ispred 19 sati u Dabovićevu zlataru u Ulici Dimitirja Tucovića ušao je muškarac koji nije bio maskiran i koji je iza sebe snažno zalupio vrata...

Objavljeno:

Užički zlatar Rajko Dabović sprečio je večeras pljačku svoje radnje u najstrožem centru grada tako što je naoružanog razbojnika ščepao za ruku i oteo mu pištolj za koji u tom trenuktu nije znao da je plastike.

Nešto ispred 19 sati u Dabovićevu zlataru u Ulici Dimitirja Tucovića ušao je muškarac koji nije bio maskiran i koji je iza sebe snažno zalupio vrata i izvukao, ispostaviće se, lažni pištolj. Razbojnik, držeći pljašljivac polupodignut, vlasniku zlatare koji se nalazio sam u radnji, povikao je: „Daj sve to što imaš“.

Ilustracija
Ilustracija foto: Uprava carine

Ne da se Dabović nije uplašio nego je krenuo pravo na pljačkaša. Izašao je iza pulta i krenuo pravo ka njemu, zgrabio ga za ruku i oteo mu oružje koje je prema rečima zlatara izgledalo kao pravo. U tom trenuku pljaškaš je nekako uspeo da se otrgne, okrenuo se i pobegao niz ulicu, a Rajko je, shvativši da je pištolj plastični rukama slomio „zaplenjeno oružje“.

Na lice mesta brzo je stigla policija i započela uviđaj i potragu za pljačkašem. Nezvanično, muškarac za kojim se traga je koji minut pre neuspele pljačke u zlatari ulazio u jednu trgovinsku radnju u komšiliku i navodno se nešto raspitivao.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.