NAJEŽIĆETE SE KADA ČUJETE GDE JE SAHRANJEN MALČANSKI BERBERIN: Njegov otac je zatražio SAMO JEDNO
Sahranjen Malčanski berberin, Foto: MUP

JEZIVO

NAJEŽIĆETE SE KADA ČUJETE GDE JE SAHRANJEN MALČANSKI BERBERIN: Njegov otac je zatražio SAMO JEDNO

Sahrani je prisustvovalo petnaestak ljudi, najuže rodbine i nekoliko komšija. Nailazak novinara prisutni su dočekali sa negodovanjem

Objavljeno:

Ninoslav Jovanović iz Malče, koji je preminuo 8. jula u stacionaru Kazneno popravnog zavoda u Požarevcu gde je izdržavao doživotnu kaznu zbog otmice i silovanja dvanaestogodišnje devojčice, sahranjen je danas u rodnom selu.

Zloglasni Malčanski berberin, tako nazvan zbog šišanja žrtava pre nego što ih napadne, pokopan je na mestu koje mu je bilo i poslednje utočište pre nego što je nakon petnaestodnevne potere uhapšen. Naime, on se skrivao baš na seoskom groblju gde ga je 5. januara 2020. godine pronašla policija i privela pravdi.

1 / 7 Foto: Espreso.co.rs

Sahrani je prisustvovalo petnaestak ljudi, najuže rodbine i nekoliko komšija. Nailazak novinara prisutni su dočekali sa negodovanjem. Jovanovićev otac je zatražio od predstavnika medija da napuste groblje istakavši da su prošli velike muke, te da žele da budu pošteđeni od dalje pažnje javnosti.

- Strašne stvari smo prošli, razumite nas. Želimo samo da ga na miru sahranimo i da završimo s tim – rekao je ovaj čovek. Ninoslavljeva majka je takođe zatražila da se o sahrani ne izveštava.

Malčanski berberin
Malčanski berberinfoto: MUP, Facebook, Kurir

Oko 12 časova puteljkom ka Malčanskom groblju protutnjalo je pogrebno vozilo koje je posmrtne ostatke čoveka koji je počinio jedan od najmonstrouznijih zločina na ovim prostorima, dopremilo do njegovog poslednjeg počivališta. Za njim su sa cvećem u rukama koračale dve meštanke Malče. Na pitanje novinara da li idu na Jovanovićevu sahranu odgovorile su potvrdno.

- Znamo ga od deteta, on nije bio loš za nas. Nikad ništa loše nije učinio u selu a šta je radio tamo na strani, mi ne znamo – prokomentarisala je svoju odluku da prisustvuje Berberinovoj sahrani, jedna od njih.

Bonus video:

16:04

Malčanski berberin čeka početak suđenja, javnost traži doživotnu robiju

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.