ŽENA NASTRADALA SUPRUG LAKŠE POVREĐEN: Isplivali detalji STRAVIČNE nesreće kod Smederevske Palanke
Slika sa lica mesta, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

UŽAS

ŽENA NASTRADALA SUPRUG LAKŠE POVREĐEN: Isplivali detalji STRAVIČNE nesreće kod Smederevske Palanke

Kako se nezvanično saznaje, nastradala žena nije koristila sigurnosni pojas, te je možda i to razlog što, nažalost nije preživela sudar

Objavljeno:

Zorica P. (48) iz Smederevske Palanke poginula je u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ponedeljak uveče na putu Rača - Smederevska Palanka.

Kako se nezvanično saznaje, lake telesne povrede zadobio je njen suprug koji je bio na msetu suvozača ali i žena koja je vozila "bmw" koji se sudario sa "fiatom" kojim je upravljala Zorica P.

- Vozač "fiata" se kretao iz smera Rače ka Smederevskoj Palanci, sumnja se da je na raskrsnici pokušala da skrene levo bez zaustavljanja iako je raskrsnica regulisana znakom "stop". U tom trenutku naišao je automobil marke "bmw" koji je udario. Od siline udarca "fiat" je udario u zaštitnu ogradu - objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

Kako se takođe nezvanično saznaje, nastradala žena nije koristila sigurnosni pojas, te je možda i to razlog što, nažalost nije preživela sudar, prenosi Informer.

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 20.20 sati, na mestu nezgode izašli su policija koja je obavila uviđaj i koja će utvrditi šta se tačno dogodilo, ali i ekipa Hitne pomoći koja je konstatovala smrt nesrećne žene.

Bonus video:

00:23

Katastrofalni sudar na autoputu: U smeru Beograd-Niš kilometarska kolona

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.