"DA SU OSTALI POLA MINUTA DUŽE, NIKO NE BI BIO ŽIV": Sestra mladića koji je slavio rođendan u bašti IZNELA DETALJE
Mesto nesreće u Novom Sadu, Foto: Kurir, Printscreen/Instagram/192_rs

STRAVA I UŽAS

"DA SU OSTALI POLA MINUTA DUŽE, NIKO NE BI BIO ŽIV": Sestra mladića koji je slavio rođendan u bašti IZNELA DETALJE

Sestra mladića koji je slavio rođendan oglasila se putem društvenih mreža i opisala stravu i užas koji je doživela

Objavljeno:

Noćas se u Novom Sadu dogodila nesreća kada je vozač automobila marke "mercedes” uleteo u baštu kafića u Novom Sadu, gde je bila u toku proslava rođendana. U ovoj nezgodi povređene su dve devojke.

Sestra mladića koji je slavio rođendan oglasila se putem društvenih mreža i opisala stravu i užas koji je doživela.

- Ovde je moj brat juče slavio rođendan, a popodne smo upravo na ovom mestu sedeli moje dete i ja. Noćas, 30 sekundi nakon što su moj brat i njegovi prijatelji ustali sa ovog mesta, u baštu kafića zakucao se u punoj brzini lik koji je posle toga samo izašao iz kola i lagano pobegao. Moj sin i ja smo otišli ranije, a da je brat stajao pola metra bliže onda bi sigurno bio gotov – napisala je ova Novosađanka.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Ona je dalje navela da je još u šoku i da je puka sreća to što su živi svi mladići i devojke koje su se tu zadesili kada je „mercedes“ velikom brzinom uleteo u baštu kafića.

- Dve devojke su povređene, od toga jedna teže. Međutim, da su svu ostali na tom mestu još samo pola minuta, verovatno više niko od njih ne bi bio živ. Kaže brat da ne zna ni sam šta mu je bilo da im kaže, ej ljudi ajd da pređemo unutra. Samo što su ustali i krenuli, nisu prešli dva metra, ovaj je doleteo.

Njih nekoliko (i mog brata) je pritisak odbacio. Jendoj devojci je slomljena ključna kost i rebro, druga ima veliku rasekotinu na bradi – navela je još uvek u šoku ova Novosađanka.

Podsetimo, policija je uhapsila vozača i protiv njega će biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Kako se nezvanično saznaje, u pitanju je Svetomir Aničić (34) iz Loznice, a koji već neko vreme živi u Veterniku, prenosi "Blic".

Inače, on je od ranije poznat policiji po incidentima na utakmicama. Za njega se pročulo kada je u novembru 2013. godine, na 145 večitom derbiju skinuo pantalone i donji veš i pokazao zadnjicu.

Bonus video:

00:27

Sudar automobila i vozila hitne pomoći na uglu Cvijićeve i Starine Novaka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.