MALI SENTA STIGAO U PALATU PRAVDE: Na saslušanje došao sa advokatom (FOTO)
Mali Senta, Foto: Zorana Jevtić

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO

MALI SENTA STIGAO U PALATU PRAVDE: Na saslušanje došao sa advokatom (FOTO)

Milenković je, kako je saopšteno, pozvan na razgovor kako bi se izjasnio o navodima bivših visokih funkcionera MUP-a

Objavljeno: 11:06h

Slobodan Milenković, sin Sente Milenkovića, stigao je u Više javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje u svojstvu građanina. On je ranije tražio da bude saslušan u prisustvu advokata, iako je pozvan kao građanin. U Palatu pravde stigao je i njegov advokat Zdenko Tomanović.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

Milenković je, kako je saopšteno, pozvan na razgovor kako bi se izjasnio o navodima bivših visokih funkcionera MUP-a iznetih tokom prethodnih sedmica u javnosti, a povodom kojih je Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo predmet i naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja.

Ime Slobodana Milenkovića u javnost je dospelo prilikom otkrivanja slučaja "Jovanjica".

Naime, Milenković je, kao načelnik odeljenja za suzbijanje narkomanije i krijumčarenja u beogradskoj upravi kriminalističke policije, odlikovan na Dan Ministarstva unutrašnjih poslova 27. maja 2018. godine zlatnom medaljom za zasluge.

Kako je rečeno na dodeli tih priznanja, vodio je najsloženije akcije zaplene narkotika koje su uspešno realizovane. Godinu i po dana kasnije dospeva u žižu javnosti zbog hapšenja Predraga Koluvije i otkrivanja slučaja Jovanjica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.