"NIKO NE MOŽE DA PRIHVATI DA NEMA VIŠE NJEGOVOG OSMEHA": Meštani Gospođinaca u SUZAMA, ne mogu da sakriju BOL
Stradali dečak, Foto: Printscreen/Instagram

TRAGEDIJA

"NIKO NE MOŽE DA PRIHVATI DA NEMA VIŠE NJEGOVOG OSMEHA": Meštani Gospođinaca u SUZAMA, ne mogu da sakriju BOL

Nastradali J. M. završio je peti razred, a nedavno je počeo da trenira fudbal po ugledu na svog oca

Objavljeno:

Dečak J. M. (12) iz Gospođinaca, koji je u subotu nastradao tokom kupanja u Dunavu na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu, biće sahranjen danas u 17 sati.

Nesreća se dogodila kada je najverovatnije udario glavom o kamen u vodi posle skoka. Da tragedija bude veća, sve se dogodilo pred očima dečakovog samohranog oca, koji je izvukao sina iz reke i pokušao da mu pomogne, ali dečaku, nažalost, nije bilo spasa.

- Otac J. M. je odmah skočio u vodu i izvukao prvo mlađeg sina. Odmah se okrenuo da izvuče i starijeg J. M. Video je da dete ima modricu na glavi. Izvukao je i njega na obalu, ali bio je bez svesti. Njegov kolega, sa kojim je radio, pokušao je da osvesti dete, davao mu veštačko disanje i masirao srce, ali nije uspevao. Pozvali su Hitnu pomoć koja je ubrzo stigla. Oni su takođe pokušali reanimaciju i odvezli su dečaka u bolnicu - priča naša sagovornica.

Nažalost, mališanu nije bilo spasa, preminuo je odmah po prijemu u bolnicu i pored svih mogućih napora lekara da mu spasu život.

- Tačan uzrok smrti će se znati posle obdukcije, a kako se pretpostavlja, nesrećni dečak je skokom u vodu udario glavom da li u kamen ili čamac, za sada nije poznato. Uadarc je bio koban, on je praktično umro ocu na rukama kada ga je izvuko iz reke - objašnjava sagovornik Kurira.

Umrlica
Umrlicafoto: KURIR.RS/S.S.

Nastradali J. M. završio je peti razred, a nedavno je počeo da trenira fudbal po ugledu na svog oca.

- Otac je kao mlađi aktivno igrao fudbal i sad igra zvaničnu ligu za veterane, a J. je tek skoro počeo da trenira. U subotu veče je trebalo da počne turnir u fudbalu. Organizatori su objavili na Fejsbuk grupi da je sve spremno za početak, da bi samo nekoliko sati kasnije objavili status: "Zbog tragedije koja je danas zadesila naše selo početak turnira se odlaže do daljnjeg" - priča naša sagovornica.

Meštani Gospođinaca zatečeni su ovom nezapamćenom tragedijom.

- Svi su u suzama, u prodavnici, na ulici, samo vidiš uplakana lica. Niko ne može da prihvati da više nema malog J. i njegovog osmeha. To dete se stalno smejalo - kaže jedan meštanin Gospođinaca.

Bonus video:

00:13

Potraga u toku: Rečna policija traži nestalog mladića iz Splita

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.