DANAS SAHRANA DEČAKA (12) KOJI JE PREMINUO NA RIBARSKOM OSTRVU: Gospođinci zavijeni u crno
ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

tuga

DANAS SAHRANA DEČAKA (12) KOJI JE PREMINUO NA RIBARSKOM OSTRVU: Gospođinci zavijeni u crno

Kako se dvanaestogodišnjak povredio u vodi još zvanično nije poznato, čekaju se nalazi s obdukcije

Objavljeno:

Tragična smrt dvanaestogodišnjeg J. M. iz Gospođinaca potresla je celo ovo selo u žabaljskoj opštini, a njegovu porodicu zauvek zavila u crno.

Dečak, koji je upravo završio peti razred Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”, nastradao je u subotu u Dunavu na Ribarskom ostrvu, kada se teško povredio prilikom skoka u reku. Iako su lekari Hitne pomoći i Dečje bolnice dali sve od sebe, pokušavajući da ga reanimiraju, mališan je, nažalost, preminuo.

Kako se dvanaestogodišnjak povredio u vodi još zvanično nije poznato, čekaju se nalazi s obdukcije. Pretpostavlja se da je prilikom skoka s pontona udario u kamen, ili neki drugi tvrdi predmet u vodi, i povredio glavu pa nije mogao da ispliva. U Dunavcu su, kako saznajemo, s dvanaestogodišnjakom u tom trenutku bili njegov dve godine mlađi brat i sin prijatelja njihovog oca, s kojim su u subotu došli zajedno na Ribarsko ostrvo.

1 / 4 Foto: Printscreen/TV Pink

Mališani su se kupali, a onda se odjednom začula dečja vriska. Otac dvanaestogodišnjaka je, kako saznajemo, iz vode najpre izvadio mlađeg, a onda i starijeg sina. Odmah su tu pokušali da mu pomognu, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć, čiji su lekari pokušali reanimaciju, a zatim su ga odvezli u Dečju bolnicu.

– Otac nastradalog dečaka je sa njim i mlađim sinom, i još jednim prijateljem i njegovim detetom u subotu bio na Ribarskom ostrvu da pomogne oko sređivanja vikendice ili splava – priča jedna meštanka Gospođinaca za medije.

Bonus video:

00:38

Rečna policija u potrazi za Matejem Perišem

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.