OGLASIO SE VLASNIK RESTORANA U KOJEM JE DOŠLO DO OBRUŠAVANJA PLAFONA: Evo šta se DESILO
Foto: Printscreen/Youtube/ Rešetka

UŽAS

OGLASIO SE VLASNIK RESTORANA U KOJEM JE DOŠLO DO OBRUŠAVANJA PLAFONA: Evo šta se DESILO

Svi renovirani plafoni, pa i novi restorani, posebno ovog tipa prave se od knaufa sa konstrukcijom

Objavljeno: 23:15h

Najpre se čulo slabo pucketanje, pa jače, a onda je deo po deo plafona na velikoj sali restorana Montale u hotelu „Leskovac“ u samom centru grada počeo da je da pada dok se nije kompletno stropoštao u luksuzno opremljen prostor.

- U Sali smo bili nas nekoliko, sreća. Kada smo videli šta se dešava bukvalno smo istrčali iz sale. Bilo je strašno - priča za Jugmediu vlasnik „Montale“ Zvonimir Mitrović.

Svi renovirani plafoni, pa i novi restorani, posebno ovog tipa prave se od knaufa sa konstrukcijom. Do njegovog urušavanja, objašnjava sagovirnik Jugmedie, došlo je zbog zamalo tragične greške u koracima radnika koji je radio na osposbljavanju protivpožarnih prskalica.

- Umesto da gazi po čeličnom delu koji drži čeličnu konstrukciju krova, on je gazio po plastičnoj konstrukciji knaufa i to je izazvalo havariju - objašnjava Mitrović.

Iako je šteta napravaljena, Mitrović kaže da će havarija biti sanirana u rekordnom roku i da je već zakazana veselja neće biti otkazivana.

- Evo mi smo već sat vreme posle havarije dogovorili da se jedna svadba prebaci u malu salu, koja ima prefiks mala nasleđen od ranije, ali i nije baš mala, a velika će brzo biti osposobljena - tvrdi vlasnik „Montale“.

On je, dodaje, da je izuzteno srećan što se to desilo kada u Sali nije bilo gostiju.

(Espreso / Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.