OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ NAKON ZAVRŠENOG SUĐENJA: Preti mu 40 godina zatvora, OVO JE IMAO DA KAŽE
Zoran Marjanović, Foto: Nenad Kostić

viši javni sud

OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ NAKON ZAVRŠENOG SUĐENJA: Preti mu 40 godina zatvora, OVO JE IMAO DA KAŽE

U završnoj reči, zamenik Višeg javnog tužioca Nikola Uskoković izjavio je da je dokazano da je Zoran 2. aprila 2016. godine, oko 17 sati u blizini kanala koji se nalazi u naselju Crvenka u Borči, kod električnog stuba broj 220, na svirep i podmukao način ubio svoju supruguO

Objavljeno:

Zoranu Marjanoviću danas je u Višem sudu u Beogradu završeno suđenje, nakon što su tužilac i advokati odbrane izneli završne reči.

I dok tužilac tvrdi da je dokazano da je Marjanović 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči na svirep način i s umišljajem ubio suprugu Jelenu Marjanović (33), Marjanovićevi advokati tvrde da je Zoran nevin i da ne postoji ni jedan dokaz protiv njega. Nakon što je Tužilaštvo u završnoj reči tražilo 40 godina zatvora za Zorana Marjanovića, oglasio se i optuženi Marjanović

- Meni je savest čista i istina je na mojoj strani, jer se istine držim i istinu govorim od prvog dana. Nekada su do istine i pravde jako teški i trnoviti putevi, ali ma koliko teško bilo, do njih će se stići i one će zasijati kad tad - rekao je Marjanović, piše Informer.

1 / 9 Foto: Nenad Kostić

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je danas sudu, u završnoj reči pred presudu, da Zorana Marjanovića oglasi krivim i osudi ga za ubistvo supruge Jelene Marjanović na maksimalnu kaznu koja mu po zakonu preti, 40 godina zatvora!

U završnoj reči, zamenik Višeg javnog tužioca Nikola Uskoković izjavio je da je dokazano da je Zoran 2. aprila 2016. godine, oko 17 sati u blizini kanala koji se nalazi u naselju Crvenka u Borči, kod električnog stuba broj 220, na svirep i podmukao način ubio svoju suprugu.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.