OVO JE BIO NAJLUKAVIJI POTEZ MALČANSKOG BERBERINA: Ovako je razvukao ceo SUDSKI PROCES
Malčanski berberin, Foto: Printscreen, MUP

JEZA ĆE VAS PROĆI

OVO JE BIO NAJLUKAVIJI POTEZ MALČANSKOG BERBERINA: Ovako je razvukao ceo SUDSKI PROCES

Jovanović je tog jutra doveden u sud u pratnji velikog broja zatvorskih čuvara i s tri marice

Objavljeno:

Pripremno ročište Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, jednom prilikom je prekinuto do 11 sati jer je Jovanović pokušao da uspori proces postupka.

- Jovanović je lično podneo zahtev za izuzeće postupajućeg zamenika Višeg javnog tužioca Mirjane Velimirović zbog sumnje u njenu nepristrasnost - potvrdio je tada za "Blic" portparol VJT Borislav Radonjić.

Podsetimo, malčanski berberin, koji je inače bio višestruki silovatelj povratnik i kom se sada sudilo zbog otmice dvanaestogodišnje devojčice iz okoline Niša koju je danima skrivao po napuštenim kućima i zlostavljao je, prethodno je ostao i bez advokata koji mu je bio dodeljen po službenoj dužnosti. On je danas preminuo, a mi se prisećamo gnusnog zločina koji je uradio. Srećom, devojčica je ostala živa i netaknuta.

U sud je tog jutra ušao sa maskom i vizirom na licu obučen u sivu jaknu, gledajući u pod.

Ročište je bilo zatvoreno za javnost, ali su prisustvovali roditelji otete i zlostavljane devojčice Monike.

1 / 10 Foto: Večernje Novosti

Aleksandra K, majka dvanaestogodišnjakinje koja je preživela pakao od Malčanskog berberina, rekla je za "Blic" da su joj se tresle i noge i ruke nakon prvog susreta oči u oči s monstrumom.

Malčanski berberin je inače već 22 godine života proveo iza rešetaka zbog silovanja i otmica devojčica i žena. Nadimak je dobio po selu Malča iz kog je rodom i po svojoj bolesnoj potrebi da svoje žrtve prvo ošiša, a potom siluje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.