"SREO SAM SE OČI U OČI SA MONSTRUMOM" Ovako je izgledalo hapšenje malčanskog berberina koji je oteo MONIKU (FOTO)
Malčanski berberin, Foto: Printscreen/Youtube/Večernje novosti

PREMINUO U ZATVORU

"SREO SAM SE OČI U OČI SA MONSTRUMOM" Ovako je izgledalo hapšenje malčanskog berberina koji je oteo MONIKU (FOTO)

Meštani su odmah potom pozvali policiju, ali je Malčanski berberin pobegao. Kada je video policijsku patrolu, Jovanović je pokušao da se sakrije, međutim, Jovanović je bežeći od potere naleteo na policijsku zasedu koja je išla s druge strane pored groblja u Malči

Objavljeno: 07:51h

Danas je, kako javljaju mediji, preminuo Ninoslav Jovanović koji je oteo u januaru pre dve godine devojčicu Moniku.

Ninoslav Jovanović (46), poznat kao i Malčanski berberin, za kojim je policija tragala 17 dana zbog sumnje da je oteo devojčicu (12) iz Niša uhapšen je u januaru mesecu, pre dve godine na groblju u Malči. Groblje, gde je uhvaćen, nalazi se na samo 250 metara od njegove kuće, a skretanje ka groblju nalazi se svega 20 metara od dvorišta gde živi njegova porodica.

Fatalnu grešku zbog koje je uhapšen, Jovanović je napravio danas. Naime, on je ogladneo, pa se zato vratio u svoje selo. Policija je pretraživala šire područje, ali se Berberin ipak vratio u svoje selo, gde su ga opazile komšije. On je najpre viđen u jednoj kući, a prespavao je u seniku te kuće, a primećen je kada je izašao, verovatno u potrazi za hranom.

Malčanski berberin
foto: Večernje Novosti

- Izašao sam iz kuće i sreo se oči u oči sa monstrumom. Bio je sav prljav, u nekoj sivoj jakni i dosta iscrpljen - rekao je tada meštanin Malče u čijoj kući je viđen Jovanović.

Meštani su odmah potom pozvali policiju, ali je Malčanski berberin pobegao. Kada je video policijsku patrolu, Jovanović je pokušao da se sakrije, međutim, Jovanović je bežeći od potere naleteo na policijsku zasedu koja je išla s druge strane pored groblja u Malči. Kada su došli do njega, navodno nije pružao otpor. Bio je vidno iscrpljen i prilično je oslabio .Imao je povrede na licu, koje je verovatno zadobio dok je bežao od policije. Pogled mu je bio izbezumljen, policajac ga je sve vreme držao da leži na zemlji, a Jovanović je vidno uznemiren!

- Brada mu je zarasla, bio je sav blatnjav, nosio je izbledelu jaknu - ispričao je tada izvor Kurira.

Jovanović je uhvaćen zahvaljujući meštanima, koji su ovog puta dali prave informacije. Podsetimo, policija je tokom sedamnaestodnevne potere za Berberinom dobijala nekoliko lažnih dojava što je samo otežalo potragu. Inače, devojčica je, takođe, nađena zahvaljujući dojavama meštana.

Jovanović je osumnjičen da je 20. decembra oteo devojčicu (12) na putu do škole. Potraga za Monikom je trajala danima, a zahvaljujući vrednim ljudima koji su po teškom terenu i strašnim vremenskim uslovima tragali za njom, ona je pronađena posle 10 dana pakla.

U poteru je bilo uključeno više od 300 policajaca iz Niša i Zaječara, Helikopterska jedinica, Žandarmerija, psi tragači, kao i termovizijske kamere. Ninoslav Jovanović (47) pravosnažno je osuđenog na kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i silovanja dvanaestogodišnje devojčice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.