POZNATO KAKO SU PRETUKLI NIKOLU U TERETANI: Jedan od napadača važi za "STRAH I TREPET" , a ovi su jezivi detalji
Nikola Restak, Foto: Društvene mreže

STRAŠNO

POZNATO KAKO SU PRETUKLI NIKOLU U TERETANI: Jedan od napadača važi za "STRAH I TREPET" , a ovi su jezivi detalji

Podsećanja radi, trojica muškaraca ušla su 14. maja prošle godine u "Olimpic", gde su pretukli Restaka, a snimak incidenta pojavio se i na mrežama

Objavljeno:

Nikola Restak (38) iz Borče koji je pretučen u teretani, u maju prošle godine, u utorak je nađen obešen u svojoj kući, a sumnja se da je nakon svega upao u depresiju.

- Nikola je bio loše nakon napada, a u depresiju je upao i nakon operacija oko koje su bile neuspešne. Međutim, niko nije verovao da će dići ruku na sebe. Bio je divan drug- krtako je rekao jedan od Nikolinih prijatelja.

Podsećanja radi, trojica muškaraca ušla su 14. maja prošle godine u "Olimpic", gde su pretukli Restaka, a snimak incidenta pojavio se i na mrežama. Dok Nikolu udaraju po celom telu, uključujući i glavu, jedna osoba uzalud pokušava da ih razdvoji.

Njemu su prišla trojica muškaraca, a jednog od njih Nikola je navodno prepoznao kao M. L. i tada je tvrdio da je reč o čoveku koji u Borči predstavlja "strah i trepet".

1 / 4 Foto: Instagram/192_rs

Na snimku se vidi da su muškarci sustigli Nikolu i počeli su da ga udaraju po celom telu, uključujući i glavu. Jedna osoba uzalud je pokušavala da ih razdvoji.

Prethodno se jasno vidi kako trojica muškaraca razgovaraju i koškaju se sa Nikolom, pri čemu ga je jedan od njih udario u nos. Brutalno udaranje kreće tek pošto je on pokušao da se odbrani, a oni ga potom sustižu kada počinje da im izmiče.

Cela drama odigrala se ispod jedne od sprava, a tuča je bila brutalna, jer je Restak bio oboren na zemlju i udaran sa svih strana.

Kako je tada ispričao Restak, on je zadobio prelome noge i nosa, veliki broj modrica po telu .

Kako je ispričao, odlučio je da podeli video snimke i slike kako bi ukazao na nepravdu koja mu je počinjena.

Nakon toga imao je nekoliko operacija oko, a kako nisu bile uspešne sumnja se da je upao u depresiju.

Podsećanja radi, on je u utorak nađen obešen u kući u Borči.

Bonus video:

00:05

Odovoze telo Dragana koji je izvršio samoubistvo

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.