NIKOLA RESTAK PRONAĐEN MRTAV! Danas je sahrana, a pre godinu dana su ga brutalno tukli u TERETANI u BORČI! (FOTO)
Nikola Reštak, Foto: Printscreen

iznanadna smrt

NIKOLA RESTAK PRONAĐEN MRTAV! Danas je sahrana, a pre godinu dana su ga brutalno tukli u TERETANI u BORČI! (FOTO)

Na kapiji umrlica, teretana zatvorena!

Objavljeno: 08:30h

Vlasnik teretane u Borči Nikola Restak (37) pronađen je mrtav.

Restak je iznenada preminuo u utorak, 5. jula. Kako nezvanično saznajemo, vlasnik teretane nedavno je imao nekoliko operacija oka koje nisu uspele, a u medijima se o njemu govorilo prošle godine, kada su ga u maju pretukli u njegovoj teretani u Borči, naočigled vežbača, piše Pink.

Na kapiji umrlica, teretana zatvorena

Na kapiji njegove porodične kuće nalazi se umrlica, a teretana čiji je vlasnik je zatvorena. Na vratima stoji obaveštenje "Zbog smrtnog slučaja teretana neće raditi do daljnjeg. Hvala na razumevanju". Opelo i sahrana obaviće se danas.

Obračun u teretani

Trojica muškaraca ušla su 14. maja u "Olimpic", gde su nešto posle 17 sati pretukli Restaka, a snimak incidenta pojavio se i na mrežama. Dok Nikolu udaraju po celom telu, uključujući i glavu, jedna osoba uzalud pokušava da ih razdvoji.

Prethodno se jasno vidi kako trojica muškaraca razgovaraju i koškaju se sa Nikolom, pri čemu ga je jedan od njih udario u nos. Brutalno udaranje kreće tek pošto je on pokušao da se odbrani, a oni ga potom sustižu, obaraju na zemlju i tuku.

Dva dana posle incidenta, oglasio se jedan od vinovnika koji je otkrio šta je prethodilo svađi i tuči. Naveo je da je Reštak nekoliko dana pre navodno napao njegovog poznanika N. B. pred ženom i dvoje dece i da je to bio jedan od razloga zbog čega su njegov brat i poznanik otišli u Nikolinu teretanu.

- Dan nakon što smo čuli da je taj čovek pretukao našeg prijatelja N. B, moj brat je imao sukob sa Restakom u saobraćaju. "Isekao" ga je kolima kod "Pikola" u Borči, a onda je mom bratu pretio rečima: "Zapamtio sam ti tablicu". Onda smo otišli u teretanu da razgovaramo sa njim – rekao je učesnik tuče.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.