NIKOLA RESTAK SE OBESIO? Pronađen je MRTAV
Nikola Restak, Foto: Društvene mreže

užas

NIKOLA RESTAK SE OBESIO? Pronađen je MRTAV

Restakovo ime javnosti je postalo poznato kada ga su ga 14. maja u njegovoj teretani pretukla trojica muškaraca

Objavljeno:

Opelo i sahrana Nikole Restaka (37) biće obavljeni danas u Borči, saznaje Pink.rs. Restak je preminuo u utorak, 5. jula, a zasad nema zvaničnih potvrda o uzroku smrti.

Restak je navodno počinio samoubistvo, piše Pink. Vlasnik teretane imao je više neuspelih operacija oka zbog kojih je pao u depresiju, a osim toga, Restak je, takođe nezvanično, imao mnogo problema otkad su ga u maju prošle godine pretukli u njegovoj teretani, naočigled vežbača.

Na Starom groblju u Borči, koje se nalazi na 100 metara od njegove kuće i teretane, danas će se obaviti sahrana, a kako nam je rekao čuvar groblja, Restak se, prema njegovim saznanjima, obesio.

Nikola Restek
foto: Printscreen

Podsetimo, Restakovo ime javnosti je postalo poznato kada ga su ga 14. maja u njegovoj teretani pretukla trojica muškaraca. Snimak brutalnog prebijanja bio je objavljen i na društvenim mrežama, ali je zbog nasilja ubrzo uklonjen.

Sami vinovnici tuče rekli su da su u teretanu kobnog dana došli da bi Restaku poručili „da se hitno smiri“. On im je, navodno, pretukao prijatelja, a potom i brata.

- Dan nakon što smo čuli da je taj čovek pretukao našeg prijatelja N. B, moj brat je imao sukob sa Restakom u saobraćaju. "Isekao" ga je kolima kod "Pikola" u Borči, a onda je mom bratu pretio rečima: "Zapamtio sam ti tablicu". Onda smo otišli u teretanu da razgovaramo sa njim – rekao je učesnik tuče.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.