ČUVENI SRPSKI PROFESOR UMALO POGINUO: Koprivicu i njegovu suprugu POKOSIO auto, ONA JE LETELA 10-ak metara! (FOTO)
Vladimir Koprivica, Foto: Printscreen/Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

stravično

ČUVENI SRPSKI PROFESOR UMALO POGINUO: Koprivicu i njegovu suprugu POKOSIO auto, ONA JE LETELA 10-ak metara! (FOTO)

Profesor Koprivica je o ovom događaju izvestio i svoje pratioce na društvenim mrežama

Objavljeno:

Čuveni profesor Vladimir Koprivica (69) povređen je sinoć oko 21.30 kada je na njega i njegovu suprugu Draganu naleteo automobil na pešačkom prelazu.

Profesor Koprivica je o ovom događaju izvestio i svoje pratioce na društvenim mrežama.

– Sinoć oko 21.30, nesavesni vozač udario je moju ženu Draganu i mene na pešačkom prelazu. Samo sam se dobro ugruvao, a Draganu je podigao na haubu, nosio desetak metara, a onda je pala na trotoar. U ovoj nesreći, velika je sreća, ako tako može da se kaže, da je polomila samo prvi lumbalni pršljen, jer sam očekivao brojne prelome – napisao je i dodao:

– Hvala svima koji su odmah pritekli u pomoć, posebno Hitnoj pomoći i policiji koju su brzo došli. Vozači, pažljivo vozite i ne pijte! U jednom trenu možete promeniti život nekom drugom i sebi – objavio je profesor.

Vladimir Koprivica
foto: Printscreen/Instagram

Profesor Vladimir Koprivica važi za omiljenog profesora Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. Od 1973. godine radio je na predmetima Teorija sportskog treninga, Metodika sportskog treninga, Osnove sportskog treninga, Teorija i metodika elementarnih igrara, Upravljanje pripremom i takmičenjem i Šah.

Bio je i direktor Više košarkaške škole i profesor na predmetu Osnove sportskog treninga.

Predavao je osnovnim i postdiplomskim studijama u Beogradu, Banja Luci, kao i na Višoj trenerskoj školi u Beogradu. U Centru za fizičko vaspitanje studenata Beogradskog univerziteta radio je 17 godina kao nastavnik fizičkog vaspitanja na većem broju fakulteta. U vannastavnim aktivnostima studenata, godinama je radio kao instruktor skijanja i plivanja i obučavao početnike.

Bonus video:

00:25

Sudar autobusa i taksi vozila u Vojvode Stepe

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.