VERUJE SE DA JE OVO PRETHODILO UBISTVU KOD LESKOVCA: Toksikološka analiza tela iz bureta otkriće VAŽAN DETALJ
Foto: Printscreen

tragedija

VERUJE SE DA JE OVO PRETHODILO UBISTVU KOD LESKOVCA: Toksikološka analiza tela iz bureta otkriće VAŽAN DETALJ

Istraga Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu u ovom trenutku ide u tri pravca - utvrđuje se ko je ubica, uzrok smrti i ko je osoba čije je telo nađeno u buretu

Objavljeno:

Telo koje je nađeno u zazidanom buretu u podrumu porodične kuće u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, za koje se sumnja da je Ivan Stojanović (40), kako je za Telegraf rečeno iz Višeg javnog tužilaštva, poslato je na obdukciju i DNK veštačenje, a kako saznajemo od sagovornika iz istrage ovog slučaja, toksikološka analiza rešiće jednu "misteriju".

- Toksikološkom analizom će se utvrditi da li mu je ubica, a prema dosadašnjim dokazima, to je uradila njegova supruga Biljana (38) čije je telo nađeno u šupi u dvorištu porodične kuće u kojoj se ubila tako što je popila otrov, dala neke tablete, pa ga ubila nožem na spavanju. Za sada nema dokaza da ga je ubila sa još nekim - rekao je sagovornik.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Kurir

- Više javno tužilaštvo u Leskovcu u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu vodi predistražni postupak radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo. Radi utvrđivanja neposrednog uzroka smrti i identiteta NN lica pronađenog dana 28.06.2022.godine u selu Veliko Trnjane, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša NN lica i DNK veštačenje, što će biti obavljeno od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, a Više javno tužilaštvo do danas nije dobilo zapisnike o obdukciji i veštačenju - rekli su sagovornici.

Nad ovim slučajem obavio se veo crne misterije i otvorena su mnoga pitanja na koja istražitelji za sada nemaju odgovor.

Osim ova tri gore navedena koja su trenutni prioritet VJT, mnogi se pitaju - zašto niko iz porodice nije reagovao na njegovo nejavljanje iz Rusije, obzirom da je Biljana pričala da je otišao tamo da radi.

Biljana Stojanović
foto: Printscreen/facebook

Biljana je, kako su naveli Ivanovi roditelji Jovan i Ruža, rekla svima da se on vratio u pomenutu zemlju, a od tada je prošlo tri godine. Meštani su takođe verovali u tu priču. Međutim, tek sada je otkriveno da je zabeležen Ivanov ulazak u Srbiju pre tri godine, ali ne i izlazak. Na tu priču "naseo" je i Ivanov rođeni brat Nenad koji je policajac.

Njihovo troje dece, od kojih je jedna ćerka punoletna, druga maloletna i sin koji je najmlađi dali su izjavu u policiji u kojoj su rekli šta im je ona pričala sve vreme.

- Rekli su da im je ona govorila da otac nema telefon i da ne može da ih zove - rekao nam je sagovornik iz istrage.

Ono što će, verovatno zauvek ostati pitanje bez odgovora je - zašto se Biljana ubila?

Tu tajnu odnela je u grob, kako i, ako se dokaže da je ona ubila svog supruga, motiv tog svirepog zločina...

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.