UŽASAN PRIZOR KOD IVANJICE: Grom ubio dve junice i bika, krave bežale po livadi! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Ilustracija, Foto: Rina

TUGA!

UŽASAN PRIZOR KOD IVANJICE: Grom ubio dve junice i bika, krave bežale po livadi! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Sve se dogodilo juče, a kako je rekao vlasnik junica i bika Mile Vukićević udaru gromna prethodilo je ozbiljno nevreme praćeno jakom kišom i olujom

Objavljeno: 09:01h

U ivanjičkom selu Erčege grom je ubio dve junice i bika, piše lokalni portal Infoliga.

Sve se dogodilo juče, a kako je rekao vlasnik junica i bika Mile Vukićević udaru gromna prethodilo je ozbiljno nevreme praćeno jakom kišom i olujom.

Krave, njih deset, koje su bile na ispaši uplašile su se i krenule prema obližnjoj šumi. Usledio je udar groma iza koga su na zemlji ostale tri ubijene životinje.

"Pucalo je, grmelo, lomilo na sve strane. Pogorele sijalice u kući, bilo je jezivo. Nisam mogao da izađem dok se nevreme nije malo primirilo. Imao sam šta i da vidim. Dve junice i bik mrtvi, ostale krave se razbežale po livadi, uplašene. Došle su komšije, zvali smo policiju i komunalnu inspekciju obećali su sutra doći da ih zakopaju", rekao je Mile za InfoLigu i dodaje:

"Ja sam ne mogu. I prošle godine mi je stradala junica od udara groma. Nisam tražio nikakvu pomoć, ali sada moram jer je šteta preko 4.000 evra. To je za mene veliko. Nadam se u lokalnu samoupravu da mi izađu u susret koliko mogu."

Porodica Vukićević živi skromno baveći se poljoprivredom i stočarstvom pa će ih ova nesreća ozbiljno ekonomski uzdrmati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.