MEŠTANI PROGOVORILI O IVICI IZ LAZAREVCA KOJI SE SUMNJIČI ZA OBLJUBU MALOLETNICE: Jedna stvar im je ČUDNA
ilustracija, Foto: Ilustracija: Aleksandra Čolić, Aleksandra Čolić

ŠOK

MEŠTANI PROGOVORILI O IVICI IZ LAZAREVCA KOJI SE SUMNJIČI ZA OBLJUBU MALOLETNICE: Jedna stvar im je ČUDNA

Prema nezvaničnim saznanjima, devojčica je u selu Arapovac sa društvom proslavljala kraj školske godine

Objavljeno:

Dvadesetogodišnji Ivica J. (20) uhapšen je zbog sumnje da je u petak, u lazarevačkom selu Arapovac, pokušao da obljubi četrnaestogodišnju A. M.

Prema nezvaničnim saznanjima, devojčica je u selu Arapovac sa društvom proslavljala kraj školske godine.

– Sumnja se da je devojčica, inače učenica sedmog razreda osnovne škole, popila četiri čaše piva. Tako pijana je sela u automobil tog momka. Zajedno su se odvezli na nepoznatu lokaciju, gde se sve odigralo – navodi izvor iz istrage.

Kako dodaje, nakon određenog vremena, osumnjičeni je devojčicu vratio na mesto odakle su pošli, a gde je ona kasnije zatečena u polusvesnom stanju.

– Ivica je u kolima bio sa drugom kada su pokupili devojčicu. Po selu se priča da je ona dobrovoljno ušla u njegova kola, a da je, kada su je pronašli, bila u sva blatnjava. U selu spominju dve verzije priče, da je ona bila pijana i da je pala negde, a druga je da je blato ostalo na njoj zbog toga što ju je Ivica napao – tvrdi izvor.

BILI U VEZI?

Meštani ovog malog mesta u okolini Lazarevca ne mogu da poveruju da su akteri ove priče upravo Ivica i A. M.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

– U pitanju je jedna divna porodica i ona je divno dete. Ne možemo da verujemo da bi iko mogao da joj uradi tako nešto. Oni su jutros otišli za Beograd na saslušanje i da je posete, tamo leži u bolnici. Rekoše nam da su devojčici ustanovljene povrede genitalija – navode šokirane komšije. Kako dodaju, po selu su se pronele dve različite priče.

– Ako je istina to što kažu, onda on zaslužuje najstrožu kaznu. Čuli smo dve priče. Prva je ta da je napastvovao, a druga da su njih dvoje bili u vezi i da je njena porodica bila protiv te veze jer je on mnogo stariji od nje – objašnjavaju dalje. Kada je reč o porodici uhapšenog mladića, meštani Arapovca tvrde da je i ona ugledna.

– Dok je išao u školu, umeo je da se pobije i da pravi neke sitne probleme, ali ovako nešto… Dolazi iz kulturne porodice, brat mu je policajac. I on je želeo da krene tim stopama – dodaju meštani Junkovca, odakle je uhapšeni mladić.

“JA SAM NjU ODBIO”

Uhapšeni Ivica juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Tereti se za obljubu nad nemoćnim licem.

– On je na saslušanju izneo svoju odbranu, negirajući navode iz krivične prijave, odnosno okolnosti pod kojima se događaj odigrao. Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke – saopšteno je iz Višeg tužilaštva.

Kako se saznaje, Ivica je u svojoj odbrani naveo da je on taj koji je odustao od bilo kakvog odnosa sa devojčicom, koja je dobrovoljno krenula sa njim tokom večeri.

Bonus video:

01:32

Hapšenje pedofila

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.