"ZAUSTAVLJEN U KORAKU I SNU"! Drugari muralom odali počast nastradalom Nikoli sa Uba (FOTO)
Nastradali mladić sa Uba, Foto: Espreso

VELIKA TRAGEDIJA POTRESLA SRBIJU

"ZAUSTAVLJEN U KORAKU I SNU"! Drugari muralom odali počast nastradalom Nikoli sa Uba (FOTO)

Nikolini drugovi, drugarice i devojka rešili su da na ovaj način odaju počast svom velikom prijatelju

Objavljeno: 17:09h

Nikole L., koji je preminuo krajem aprila, nakon što je u kafiću "London" na Ubu udaren staklenim dozerom za šećer u glavu, dobio je sada mural kod Pošte, na belom zidu, a gotovo da nema prolaznika kome nije zapao za oko lik tragično nastradalog mladića iz ovog mesta.

Nikolini drugovi, drugarice i devojka rešili su da na ovaj način odaju počast svom velikom prijatelju, a mural će ostati kao jedan veliki podsetnik na tragediju koju Ub ne pamti.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, svirepo ubistvo koje ni najstariji meštani Uba ne pamte dogodilo se na Veliki petak u kafiću kada je Lazar M. (46) usmrtio Nikolu L. (26) i to najverovatnije dozerom za šećer.

Osumnjičeni za smrt mladića pred tužiocem branio rečima "da nije imao nameru da ikoga ubije i da mu je zbog svega žao".

- U tužilaštvu će biti saslušani svedoci tuče, ali i ostali učesnici. Veštačiće se i snimak sa kamere na kome se vidi ceo incident. Tek nakon istrage tužilac će se izjasniti koje krivično delo će se staviti na teret uhapšenom Lazaru - kaže sagovornik blizak istrazi.

Prema informacijama, nakon tuče Nikola je primljen u Dom zdravlja na Ubu i bio je svestan, ali je preminuo tri sata kasnije.

Snimci nadzornih kamera navodno pokazuju da je osumnjičeni nasrnuo na vlasnika kafića sa kojim je sedeo za istim stolom za stradalim Nikolom i još nekoliko osoba. U jednom trenutku je Lazar skočio i uhvatio vlasnika lokala za vrat i počinje da ga udara. Nikola je tada, verovatno u nameri da ih razdvoji, vukao Lazara unazad. Međutim, Lazar M. je u jednom trenutku, sa drugog stola, dograbio posudu za šećer i njome udario Nikolu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.