NA HILJADE BELIH BALONA ĆE VEČERAS POLETETI U NEBO: Ognjen, Ivan, Luka i Nikola nikad neće biti zaboravljeni (FOTO)
Čačak, Foto: RINA/ Printscreen/Instagram/192.rs

VEČNO SEĆANJE

NA HILJADE BELIH BALONA ĆE VEČERAS POLETETI U NEBO: Ognjen, Ivan, Luka i Nikola nikad neće biti zaboravljeni (FOTO)

Stradali su Ognjen Vasilijević (19), koji je vozio automobil, zatim Ivan Stančić (19) koji se nalazio na suvozačkom sedištu, kao i Nikola Zekavica i Luka Mićović

Objavljeno:

Nezapamćena tragedija pogodila je Čačak kada su u teškoj saobraćajnoj nesreći život izgubila četvorica mladića iz ovog grada. Ponedeljak i utorak proglašeni su za dane žalosti, a prjatelji još uvek ne mogu da se oporave od šoka.

U znak sećanja na Ognjena, Ivana, Luku i Nikolu, kojima je na tragičan način, jako rano prekinut životni put u njihovom rodnom Čačku, ali i u Beogradu večeras u 19 sati biće oranizovano puštanje belih balona na Gradskom trgu.

Nastradali mladići bili su starosti od 18 do 20 godina i svi su iz Čačka. Automobil im je sleteo s puta u Jančićima sa oštećenog mosta i bio je teško uočljiv zbog rastinja i korova.

1 / 5 Foto: RINA, Printscreen/Instagram/192.rs

Stradali su Ognjen Vasilijević (19), koji je vozio automobil, zatim Ivan Stančić (19) koji se nalazio na suvozačkom sedištu, kao i Nikola Zekavica i Luka Mićović.

Slupani automobil tek je kasnije ujutru primetio jedan od meštana kada je krenuo do prodavnice, koji je potom obavestio policiju. Za to vreme roditelji i porodice tragali su za mladićima, a preko društvenih mreža tražili su bilo kakvu informaciju.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.