U ČAČKU JE I PRE 3 GODINE POGINULO ČETVORO MLADIH U UDESU: Neverovatna sličnost ovih nesreća, JEZIVO!
Poginuli u Čačku, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs, RINA, Privatna arhiva

strašno

U ČAČKU JE I PRE 3 GODINE POGINULO ČETVORO MLADIH U UDESU: Neverovatna sličnost ovih nesreća, JEZIVO!

Automobil im je sleteo s puta u Jančićima sa oštećenog mosta i bio je teško uočljiv zbog rastinja i korova

Objavljeno:

Četiri mladića stradala su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putnom pravcu Gojna gora - Čačak, u mestu Jančići.

Nastradali mladići bili su starosti od 18 do 20 godina i svi su iz Čačka. Automobil im je sleteo s puta u Jančićima sa oštećenog mosta i bio je teško uočljiv zbog rastinja i korova.

Danas i sutra u Čačku su Dani žalosti. Grad se s tugom oprašta od četiri mladića koja su stradala u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nedaleko od Jančića.

Mladići poginuli u Čačku
Mladići poginuli u Čačkufoto: RINA, Printscreen/Instagram/192.rs

Stradali su Ognjen Vasilijević (19), koji je vozio automobil, zatim Ivan Stančić (19) koji se nalazio na suvozačkom sedištu, kao i Nikola Zekavica i Luka Mićović.

Slupani automobil tek je kasnije ujutru primetio jedan od meštana kada je krenuo do prodavnice, koji je potom obavestio policiju. Za to vreme roditelji i porodice tragali su za mladićima, a preko društvenih mreža tražili su bilo kakvu informaciju, piše Ozon press.

Put za Jančiće je u veoma lošem stanju na šta mesecima ukazuju meštani.

Podsetimo, nesreća se dogodila oko 2.30, a tek jutros oko 10 sati je primećeno vozilo u potoku. Njihova tela su posle podneva odneta sa mesta nesreća, kao i automobil u kom su stradali.

1 / 6 Foto: RINA

Ovo je kraj u kom se nalazi veliki broj vikendica, a u jednoj od njih je bila i žurka na kojoj su bili mladići.

- Drugarica nam je proslavljala osamnaesti rođendan. Bili smo skupa - prenosi Nova reči jednog od drugara stradalih mladića, koji je rekao da su oni te noći bili veoma raspoloženi:

"Nisam video da su pili. U šoku sam. Ne znam ni zašto su se zaputili u tom pravcu."

JUN PROKLET MESEC

Inače, u junu 2018. godine dogodila se saobraćajana nesreća kada su na Ibarskoj magistrali, u mestu Mojsinje kod Čačka, poginuli Bojan Lazović (24), Ivana Joković (33), Milija Paunović (21) i njegov brat Petar Paunović (24).

Lokalna samouprava Čačka proglasila je tada dan žalosti, zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila u okolini tog grada u kojoj je poginulo četvoro radnika čačanske firme "Kamelija", a dvoje teško povređeno.

Poginuli u Čačku 2018.
Poginuli u Čačku 2018.foto: Privatna arhiva

Još dve radnice firme "Kamelija", J. S. (28) i G. S. (36), zadobile su teške povrede u toj saobraćajnoj nesreći.

Oni su nastradali kada su se iz firme vraćali kući nakon druge smene.

Prema podacima policije, do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač "škode", čačanskih registarskih oznaka, udario putničko vozilo marke "jugo" koje se kretalo ispred njega u istom smeru, nakon čega je prešao u levu kolovoznu traku i udario u prednji deo drugog putničkog vozila marke "audi", kragujevačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smera.

Od siline udara "audi", u kome su se nalazili putnici koji su poginuli, je "sleteo" u kanal, dok se vozilo "škoda" okrenulo na kolovozu i udarilo u "juga" koji je "sleteo" van puta i udario u metalnu ogradu.

Čačanska policija saopštila je da je vozač "škode" N. J. (39) iz sela Mojsinje kod Čačka uhapšen, zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Bonus video:

00:29

Lančani sudar kod Pakovraća, automobil nakon udesa uleteo u kafanu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.