UŽAS U GORNJEM MILANOVCU: Muškarac (58) optužen da je silovao devojčicu (13)
ilustracija, Foto: MUP Srbije

JEZIVO

UŽAS U GORNJEM MILANOVCU: Muškarac (58) optužen da je silovao devojčicu (13)

Osumnjičeni je policiji u Gornjem Milanovcu poznat od ranije, budući da su građani već prijavljivali slične nedozvoljene radnje na štetu maloletnih devojčica

Objavljeno:

R. K. (58) iz Gornjeg Milanovca uhapšen je danas u ovom gradu pod sumnjom da je počinio krivično delo obljuba nad detetom.

Kako su potvrdili iz Višeg javnog tužilaštva u Čačku, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 30 dana. Zbog interesa maloletne devojčice iz ovog Tužilaštva nisu mogli da iznesu više detalja, osim da je reč o detetu ženskog pola koje ima 13 godina.

Kako se saznaje, istraga na ovom slučaju trajala je oko šest meseci, a osumnjičeni je sa detetom imao seksualne odnose najmanje dve poslednje godine.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Osumnjičeni je policiji u Gornjem Milanovcu poznat od ranije, budući da su građani već prijavljivali slične nedozvoljene radnje na štetu maloletnih devojčica.

- Od prvih sumnji na izvršenje krivičnog dela R.K. je praćen i bio je pod prismotrom. Uhapšen je onda kada smo sakupili dovoljno dokaza da može biti osuđen - kaže izvor iz policije dodajući da ovako gnusno nedelo osumnjičenog nije imao u svojoj karijeri.

Za krivično delo seksualnog nasilja nad detetom koje se R.K. stavlja na teret, predviđena je zatvorska kazna u trajanju od tri do 12 godina.

Bonus video:

01:32

Hapšenje pedofila

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.