ISPLIVAO CENOVNIK SRPSKE VODITELJKE! Ovoliko košta SAT u krevetu sa njom, odali je MAKROI! (FOTO)
Ilustracija, Foto: cityoflove.com, Profimedia

akcija policije

ISPLIVAO CENOVNIK SRPSKE VODITELJKE! Ovoliko košta SAT u krevetu sa njom, odali je MAKROI! (FOTO)

Da se radi o dobro organizovanoj ekipi, govori činjenica da je hapšenje usledilo tek nakon višemesečnog predistražnog postupka

Objavljeno:

Nakon višemesečne istrage zbog sumnje da su se bavili podvođenjem devojaka policija je u Beogradu uhapsila petoricu makroa! Oni se terete za to da su angažovali najmanje sedam devojaka, među kojima su i jedna javnosti poznata starleta, kao i voditeljka s jedne lokalne televizije!

R. M. (43), S. T. J. (43), S. D. (33), G. S. (59) i Đ. A. (25) terete se da su od januara do sredine juna iznajmljivali stanove na teritoriji grada u kojima su devojke, koje su prethodno vrbovali, navodili da se bave prostitucijom. Preko sajtova su organizovali oglašavanje prostitucije i najmanje sedam devojaka su potom odvozili na adrese na kojima su se sastajale sa klijentima. Novac stečen na taj način osumnjičeni su delili između sebe u zavisnosti od zadataka. Sat vremena seksualnih usluga sa devojkama naplaćivali su od 150 do 200 evra.

Devojke koje pružaju seksualne usluge starosti su od 22 do 30 godina. Osim cenovnika koji je u evrima, pojedine su naglasile da primaju i platne kartice. Kao još jedan način plaćanja je navedeno i da primaju kriptovalutu bitkoin.

Da se radi o dobro organizovanoj ekipi, govori činjenica da je hapšenje usledilo tek nakon višemesečnog predistražnog postupka.

- Osumnjičeni su devojke reklamirali na internet portalu cityoflove, namenjenom za promovisanje pružanja seksualnih usluga, postavljajući i ažurirajući oglase sa fotografijama i oglašenim brojevima telefona angažovanih devojaka. Inače, na tom sajtu ima oko 673 devojke koje se reklamiraju da rade u Beogradu, ali većina njih ima inostrane brojeve - objašnjava izvor Alo! blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, praćenjem ove grupe otkriveno je da su osumnjičeni vozili devojke na sastanke sa mušterijama, čekali da završe, a zatim i proveravali kod klijenata kako su zadovoljni sa uslugom!

Prostitucija
foto: cityoflove.com

Plaćanje može i bitkoinima!

Devojke koje pružaju seksualne usluge starosti su od 22 do 30 godina. Osim cenovnika koji je u evrima, pojedine su naglasile da primaju i platne kartice. Kao još jedan način plaćanja je navedeno i da primaju kriptovalutu bitkoin

- Daljom opservacijom otkriven je kompletan način rada i utvrđeno je da su devojke dobrovoljno ušle u posao sa prostitucijom. Obaveza osumnjičenih makroa je bila da tim devojkama iznajmi stan, garantuje bezbednost tako što prethodno proveri prostoriju u kojoj je pružala usluge i sa klijentom ugovori detalje. Zarađen novac išao je u razmeri 60 naprema 40 odsto u korist devojaka - rekao je izvor.

Prostitucija
foto: cityoflove.com

Sanja: Samo stranci, sa Srbima ne sarađujem

Pored slike i opisa kakve sve usluge pružaju, devojke se predstavljaju budućim klijentima sa par rečenica.

- Dobro došli u Beograd, zovem se Sanja. Ja sam divna devojka sa vrelim telom. Ako volite dobar odmor i društvo, pozovite me da se zabavite sa mnom. Samo Beograd. Sa našim ljudima ne sarađujem! - stoji u Sanjinoj objavi!

1 / 4 Foto: MUP

Hapšenje je usledilo nakon što je policija prikupila dovoljno dokaza protiv grupe. Makroi će odgovarati krivično, a devojke prekršajno.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.