"BILA JE ŽENA ZA PRIMER, POŠTENA, VELIKI RADNIK": Bojana se utopila pred ćerkama, deca ostala bez OBA RODITELJA
Preminula Bojana Sekulić, Foto: Printscreen/Društvene mreže

TRAGEDIJA

"BILA JE ŽENA ZA PRIMER, POŠTENA, VELIKI RADNIK": Bojana se utopila pred ćerkama, deca ostala bez OBA RODITELJA

Bojana je rođena u jednom selu kod Nove Varoši i rano je ostala bez oca. Osim o ćerkama brinula je i o bolesnoj majci

Objavljeno:
  • 566

Bila je žena za primer. Poštena, veliki radnik.

Ovako o Bojani Sekulić (38), majci dve maloletne devojčice, koja se juče, naočigled njih utopila u Zlatarskom jezeru, pričaju u restoranu u kom je radila.

Njena deca su juče izgubila i drugog roditelja. Bojana je, kažu njeni poznanici, bila udata u Ljuboviji. Posle smrti muža, koji je preminuo u 32. godini, vratila se u Novu Varoš, ali je održavala kontakte sa suprogovom familijom i posećivala je.

- Bila je žena za primer, poštena, veliki radnik. Bila je omiljena i poštovana jer je i ona znala da poštuje druge. Bojanina smrt je ogroman, nenadoknadiv gubitak za sve, pre svega njenu decu – ispričali su u restoranu u kome je radila.

Bojana je rođena u jednom selu kod Nove Varoši i rano je ostala bez oca. Osim o ćerkama brinula je i o bolesnoj majci.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Podsetimo, Bojana juče nije radila, pa je popodne sa ćerkama, od kojih je jedna svršena osmakinja, a druga završava šesti razred, otišla na jezero. Sunčale su se na pontonu koji se nalazi uz obalu.

Negde oko 17 sati Bojana je sa jednom ćerkom sa potona ušla u jezerski plićak, sa namerom da rashladi noge, pošto nije znala da pliva. Vodostaj Zlatarskog jezera je rekodrno nizak za ovo doba godine, a ono što Bojana verovatno nije znala je da je trenutna konfiguracija jezera uz obalu u Kokića stranama je takva da se na plićak u koji je kročila odmah nadovezuje velika dubina.

Tragedija u kojoj je Bojana stradala dogodila se nedaleko od brane Zlatarskog jezera, sa desne strane ove hidroakumulacije, naspram restorana u kome je radila kao konobarica.

- Sumnjamo da je, kad je ušla u jezero, stala na mulj koji ju je povukao u dubinu. Njena ćerka koja je zagazila za njom u vodu, uspela je da izađe na obalu, ali ne i ona. U trenucima kada se borila za život, pre nego što ju je jezero progutalo, deca su počela da vrište i dozivaju u pomoć - priča sagovornik "Blica" upućen u detalje tragedije u Kokinom Brodu.

Zapomaganje uplašene dece čuo je muškarac koji se zatekao nedaleko od mesta nesreće.

- On je potrčao da pomogne i pozvao je policiju - priča sagovornik.

Telo nesrećne žene iz jezera su danas izvukli ronioci Žandarmerije.

Bonus video:

Rečna policija u potrazi za Matejem Perišem
00:38

Rečna policija u potrazi za Matejem Perišem

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media