DETALJI TRAGEDIJE NA ZLATARSKOM JEZERU: Bojana je bila NEPLIVAČ, stradala nedaleko od mesta na kome je RADILA!
Ilustracija, Foto: RINA

tuga

DETALJI TRAGEDIJE NA ZLATARSKOM JEZERU: Bojana je bila NEPLIVAČ, stradala nedaleko od mesta na kome je RADILA!

Posle smrti muža, vratila se u Novu Varoš

Objavljeno:

Novovarošanka Bojana M. (38), koja je juče pred očima dvoje maloletne dece nestala u Zlatarskom jezeru, stradala je na nekoliko stotina metara od restorana u kome je radila kao konobarica.

Nesreća se dogodila u mestu Kokića strane u Kokinom Brodu, ispod puta za Jasenovo, nedaleko od brane ove hidroakumulacije na Uvcu.

Prema onome što se za sada zna, Bojana je sa decom starosti 12 i 15 godina popodne provodila na Zlatarskom jezeru. Iako je, kako se priča, bila neplivač, nešto iza 17 sati ušla je u vodu da se rashladi.

Zlatarsko jezero
Zlatarsko jezerofoto: RINA

Obala u Kokića stranama, kažu meštani Kokinog Broda, je dosta strma i na samo nekoliko metara od nje voda je prilično duboka uprkos tome što je nivo jezera rekordno nizak za ovo doba godine.

Da li je razlog nesreće utapanje, ili ju je nešto drugo Bojanu koštalo glave, za sada se ne zna. Njeno telo, uprkos svim naporima spasilaca koji su dojurili u pomoć, sinoć nije pronađeno. Potraga bi trebalo da bude nastavljena danas kada se očekuje dolazak ronilačkog tima Žandarmerije.

Bojana je rođena u jednom novovaroškom selu, a živela je u Ljuboviji gde je bila udata. Posle smrti muža vratila se u Novu Varoš. Bila je zaposlena u restoranu u Kokinom Brodu koji se nalazi na levoj obali jezera, naspram mesta na kome je nestala pod vodom.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.