"TA GADOST POČNE DA SE KVARI, KOLIČINE SU ZAČUĐUJUĆE" Na Vračaru kao u HORORU, ko god da ovo radi BOLESNO je! FOTO
Jeziv prizor, Foto: Printscreen

ko to radi?

"TA GADOST POČNE DA SE KVARI, KOLIČINE SU ZAČUĐUJUĆE" Na Vračaru kao u HORORU, ko god da ovo radi BOLESNO je! FOTO

Postavlja se pitanje kome se obratiti u ovom slučaju. Da li prijaviti policiji, komunalnoj, zoohigijeni ili nekoj drugoj ustanovi?

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavila se prilično uznemirujuća slika sa Vračara, a na njoj i prizor koji svakodnevno uznemirava stanovnike ovog dela Beograda.

Naime, kako se vidi na slikama u pitanju su desetine odsečenih glava pernatih životinja, a odakle dolaze nikom nije jasno.

"Mesecima u nazad, skoro svakoga dana nailazimo na velike količine ove gadosti duž cele Metohijske i ulice Nikole Stefanovica na Vračaru. Nekad je to pored kanti za đubre ali vrlo često i kod vrtića i parkića za decu! U pitanju su velike količine svuda po kraju. To počne da se kvari skuplja musice itd. Psi polude kada to vide jer im naravno deluje ukusno. Ptice dolaze pa nose. Jednom prilikom šetam ulicom i padne mi na glavu (verovatno je ptica ispustila) ali horor. Na skoro svakom ćošku, pa eto može se desiti i da padne na vas jer ptice nose na drveće, na livadici gde se puštaju psi da se igraju...ma svuda. Kome se više obratiti i dokle zvati ja stvarno ne znam... Niko sa kim sam pričala nije uspeo da vidi ko to radi ali količine su začuđujuće velike", stoji u opisu fotografija koje su se našle na društvenim mrežama.

Vračar
foto: Printscreen

Postavlja se pitanje kome se obratiti u ovom slučaju. Da li prijaviti policiji, komunalnoj, zoohigijeni ili nekoj drugoj ustanovi?

- Glave od ćurki ja msm

- Glave nečega. Samo glave non stop... Ne znam sta je ali osim stete kad su zivotinje u pitanju generalno je odvratno prosetati krajem.

- Nema u kraju kasapnice, nema ni mesara u blizni. Ima Perutina ptuj i Krilce...ali mislim da je ovo tu i pre nego sto se to otvorilo.

- Deca izlaze iz vrtica i cesto je to prvo sto vide a roditelji ih sklanjaju od toga. Lep kraj ali ovo je gadost..

Podsetimo, Mnogobrojni vozači na zaječarskoj raskrsnici Izvorskog puta i Ulice Miloša Obilića bili su ubeđeni da je negde kraj puta postavljena skrivena kamera.

– Vozim, gledam, i ne mogu da verujem. Gledam odsečene kravlje noge, razbacane, instinktivno ih zaobilazim, pa sam najednom, onako sam u kolima, prasnuo u smeh. Ma ovo samo kod nas može da se dogodi – ispričao je Mališa T.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.